Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2020

Анталија и Хургада лето 2019

Анталија и Хургада лето 2019

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ

Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

Побарајте ценовник на 02/3232234, 235

info@newwaysoftravel.com.mk