Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

Бали до јуни 2019

Бали до јуни 2019

 

Програма на патување:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.ден (Скопје-Доха-Денпасар):

Поаѓање со летот на Qatar Airways кон Денпасар, со стоп во Доха.

2.ден (Денпасар – Хотел Бали):

Пристигнување на аеродромот во Денпасар. Трансфер до избраниот хотел. Сместување и ноќевање.

3.ден – 8/9/10/11/12/13.ден (Хотел Бали):

Појадок во хотел.Слободно време за одмор и индивидуални активности. Вклучени екскурзии (3 или 5). Ноќевање во хотел.

9/10/11/12/13/14.ден (Денпасар – Доха):

Појадок и одјавување на собите според хотелските правила – најчесто пред пладне. Организиран трансфер до аеродромот. Лет на Qatar Airways до Доха.

10/11/12/13/14/15.ден (Доха – Скопје):

Пристигнување во Доха. Лет кон Скопје со Qatar Airways. Пристигнување во Скопје окулу пладне.

 

 БАЛИ – ШОК ПОНУДА / ДО ЈУНИ 2019

ХОТЕЛ НА БАЛИ 

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ПАКЕТ ВО 1/2 СОБА
ВКЛУЧЕНИ СЕ АВИОНСКИ КАРТИ + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕРИ
ВКЛУЧЕНИ 3 ЕКСКУРЗИИ ЗА ТЕРМИНИ СО 7 / 8 / 9 / 10 НОЌИ / ***5 ЕКСКУРЗИИ ЗА ТЕРМИНИ СО 12 НОЌЕВАЊА

BB – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

НОЌЕВАЊА 
(ПОАЃАЊЕ ВО ДЕН)

7 НОЌИ
(ПОН / СРЕ)

8 НОЌИ
(ПЕТОК)

9 НОЌИ
(ПОНЕД.)

10 НОЌИ
(СРЕ / ПЕТ)

*** 12 НОЌИ
(ПОН / ЦРЕ / ПЕТ)

ДОПЛАТА ЗА ПРЕСТОЈ 20.12-07.01 
(ПО ЛИЦЕ / НОЌ)

OASIS KUTA 3*

Kuta

841 €

867 €

893 €

946 €

999 €

22 €

TAMAN AGUNG 3*

Sanur

860 €

889 €

917 €

933 €

954 €

21 €

BUMAS HOTEL SANUR 3*

Sanur

872 €

896 €

920 €

936 €

1.009 €

22 €

THE ASANA KUTA 3*

Kuta

876 €

903 €

930 €

930 €

962 €

33 €

WINA KUTA 3*

Kuta

889 €

913 €

938 €

954 €

1.019 €

22 €

BUMI AYU COTTAGE 3*

Sanur

915 €

943 €

972 €

957 €

1.051 €

22 €

IBIS STYLE BENOA 
NUSA DUA 3*

Benoa / Nusa Dua

925 €

957 €

988 €

1.009 €

1.062 €

22 €

PARIGATA RESORT & SPA 4*

Sanur

949 €

982 €

1.015 €

1.041 €

1.154 €

31 €

SWISS BELRESORT 4*

Sanur

949 €

987 €

1.026 €

1.102 €

1.174 €

26 €

THE JAYAKARTA 4*

Seminyak

949 €

983 €

1.018 €

1.087 €

1.161 €

38 €

PRIME PLAZA HOTEL 4*

Sanur

975 €

1.011 €

1.048 €

1.110 €

1.173 €

27 €

THE TANJUNG BEACH RESORT 4*

Benoa

998 €

1.042 €

1.085 €

1.141 €

1.244 €

36 €

GRAND INNA KUTA BEACH 4*

Kuta

1.020 €

1.067 €

1.113 €

1.102 €

1.256 €

36 €

HOLIDAY INN RESORT
BENOA 5*

Benoa / Nusa Dua

1.039 €

1.084 €

1.128 €

1.154 €

1.249 €

63 €

HOLIDAY INN RESORT 
BARUNA 5* 

Kuta / Tuban

1.050 €

1.099 €

1.149 €

1.228 €

1.312 €

48 €

THE PATRA BALI RESORT 
& VILLAS 5*

Kuta / Tuban

1.050 €

1.099 €

1.149 €

1.165 €

1.312 €

42 €

MERCURE RESORT 4*

Sanur

1.060 €

1.108 €

1.157 €

1.223 €

1.335 €

31 €

BALI DINASTY RESORT 5*

Kuta

1.090 €

1.150 €

1.210 €

1.246 €

1.361 €

32 €

NOVOTEL BALI BENOA 4*+

Benoa

1.109 €

1.167 €

1.226 €

1.241 €

1.394 €

56 €

NIKKO BALI BENOA BEACH 5*

Benoa / Nusa Dua

1.110 €

1.170 €

1.230 €

1.225 €

1.382 €

42 €

GRAND MIRAGE RESORT 5*

Benoa / Nusa Dua

1.119 €

1.179 €

1.238 €

1.264 €

1.389 €

47 €

RAMADA BINTANG 5*

Kuta

1.119 €

1.177 €

1.236 €

1.312 €

1.444 €

41 €

HARD ROCK HOTEL 5*

Kuta

1.195 €

1.274 €

1.352 €

1.417 €

1.579 €

61 €

INAYA PUTRI BALI 5*

Nusa Dua

1.205 €

1.274 €

1.342 €

1.417 €

1.609 €

46 €

AYODYA RESORT BALI 5*

Nusa Dua

1.230 €

1.303 €

1.375 €

1.420 €

1.610 €

80 €

MELIA BALI VILLAS & SPA 5*

Nusa Dua

1.230 €

1.303 €

1.375 €

1.430 €

1.630 €

110 €

HILTON BALI RESORT 5*

Nusa Dua

1.260 €

1.340 €

1.420 €

1.430 €

1.630 €

80 €

NUSA DUA BEACH RESORT 5*

Nusa Dua

1.270 €

1.355 €

1.440 €

1.530 €

1.710 €

80 €

GRAND HAYATT BALI 5*

Nusa Dua

1.466 €

1.579 €

1.692 €

1.790 €

1.996 €

74 €

CONRAD BALI HOTEL 5*

Benoa / Nusa Dua

1.476 €

1.589 €

1.702 €

1.819 €

2.016 €

146 €

Бали е дестинација и атракција за секој посетител. Плени со богатото историско наследство за кое балижаните се особено горди. Овој народ успеал да ја задржи својата долга верска традиција која се отсликува на секој начин во секојдневниот живот на населението и во архитектурата која изобилува со величенствени храмови и палати.  За сурферите и љубителите на слични водени спортови нај атрактивна е западната обала каде се наоѓаат некои од нај убавите плажи на светот, додека источната обала е рај за релаксиран и мирен фамилијарен одмор со плажи од ситен песок и мирно море. Меѓу по атрактивните туристички области се Кута, Санур и Нуса Дуа, кои нудат многу забава, ресторани, барови и шопинг.

Цените вклучуваат (Пакет БАЛИ):

Цените не вклучуваат:

Забелешки: