Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

Бали лето 2019

Бали лето 2019

 

БАЛИ – ЛЕТО 2019 – Гарантирани поаѓања

АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Бали – Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на екваторијалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан, Индонезија, овој тропски остров е толку сликовит што на прв поглед ќе ви се чини нереален. Опкружен е со кристално чисто море и долги, бели песочни плажи, додека во внатрошноста владеат џунгли, високи вулкански планински масиви, сликовити локални населби и импресивни оризови тераси. Бали е дестинација и атракција за секој посетител. Плени со богатото историско наследство за кое балижаните се особено горди. Овој народ успеал да ја задржи својата долга верска традиција која се отсликува на секој начин во секојдневниот живот на населението и во архитектурата која изобилува со величенствени храмови и палати.

ЛЕТО БАЛИ 2019 –  ГАРАНТИРАНИ ПОАЃАЊА
АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ +  СМЕСТУВАЊЕ + ТРАНСФЕРИ + ЕКСКУРЗИИ

ХОТЕЛ НА БАЛИ

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (ЕУР) НА ПАКЕТ ВО 1/2 ОСНОВЕН ТИП НА СОБА
ТРАНСФЕРИ И ВКЛУЧЕНИ 3 ЕКСКУРЗИИ

BB – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

НОЌЕВАЊА 
(ПОАЃАЊЕ ВО ДЕН)

9 НОЌИ
18.06 – 27.06

9 НОЌИ
16.07 – 25.07

9 НОЌИ
27.08 – 05.09

THE ASANA KUTA 3*

Kuta

949

1099

1029

WINA KUTA 3*

Kuta

959

1119

1049

TAMAN AGUNG 3*

Sanur

939

1089

1019

IBIS STYLE BENOA NUSA DUA 3*

Benoa / Nusa Dua

999

1189

1099

BUMAS HOTEL SANUR 3*

Sanur

939

1099

1039

PARIGATA RESORT & SPA 4*

Sanur

1029

1239

1159

THE JAYAKARTA 4*

Seminyak

1039

1259

1169

THE TANJUNG BEACH RESORT 4*

Benoa

1099

1289

1209

GRAND INNA KUTA BEACH 4*

Kuta

1129

1409

1309

HOLIDAY INN RESORT BENOA 5*

Benoa / Nusa Dua

1149

1449

1329

HOLIDAY INN RESORT BARUNA 5* 

Kuta / Tuban

1169

1509

1379

THE PATRA BALI RESORT & VILLAS 5*

Kuta / Tuban

1169

1449

1319

GRAND MIRAGE RESORT 5*

Benoa / Nusa Dua

1259

1519

1419

MELIA BALI VILLAS & SPA 5*

Nusa Dua

1399

1939

1739

NUSA DUA BEACH RESORT 5*

Nusa Dua

1459

1849

1739

HILTON BALI RESORT 5*

Nusa Dua

1439

1899

1719

GRAND HAYATT BALI 5*

Nusa Dua

1699

2199

1999

1 ден СКОПЈЕ – ДЕНПАСАР
Состанок на групата на аеродромот Скопје, два часа пред лет.

 2 ден ДЕНПАСАР        
Пристигнување во Денпасар (Бали). По завршување на пасошка и царнска контрола се упатуваме кон нашиот хотел на Бали. Слободне време. Ноќевање

  3 – 10 ден БАЛИ
Појадок. Слободни денови за индивидуални прошетки, шопинг, капење, сончање или одмор. Вклучени екскурзии (Убавините на Кинтамани – целодневен; Мистичен Источен Бали – целодневен; ОЛЕ ОЛЕ – полудневен). Ноќевање.

 11 ден БАЛИ – СКОПЈЕ
Појадок. Одјавување од хотел. Оставање на багажот во хотел. Слободен ден за индивидуални прошетки, шопинг, капење, сончање. Трансфер до аеродром за Лет кон Скопје

 12 ден СКОПЈЕ
Пристигнување во Скопје. Крај на програмата.

Цените вклучуваат:

   Цените не вклучуваат:

Забелешки:

Итинерер на летање   
1 термин
QR 306   17JUN 1 SKPDOH   1245 1840 
QR 962   18JUN 2 DOHDPS   0230 1730  
QR 963   27JUN 4 DPSDOH   1845 2320 
QR 305   28JUN 5 DOHSKP   0655 1115  

2 термин
QR 306   15JUL 1 SKPDOH   1245 1840  
QR 962   16JUL 2 DOHDPS   0230 1730 
QR 963   25JUL 4 DPSDOH   1845 2320  
QR 305   26JUL 5 DOHSKP   0655 1115

3 термин
QR 306   26AUG 1 SKPDOH   1245 1840
QR 962   27AUG 2 DOHDPS   0230 1730
QR 963   05SEP 4 DPSDOH   1845 2320  
QR 305   06SEP 5 DOHSKP   0655 1115