Пребарување

Внесете клучни зборови:

Визи

Бразил

Бразил

Потребни документи за виза:

- Важечки пасош - најмалку 6 м. по враќањето
- 1 фотографија,
- Покана од фирма,
- Хотелска резервација,
- Потврда од работа,
- Резервација на авиобилет,
- Потврда од банка за поседување парични с-ва,
- Потврда за неосудуваност,
- Патничко осигурување,
- Процедура до 10 работни денови