Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Б А Н С К О - З И М А 2019 год !!! Пакети со вклучен превоз и СПА

Б А Н С К О -   З И М А   2019 год !!!
Пакети со вклучен превоз и СПА

1.  Хотел ORPHEY 4*  ( локација – центар на Банско , до градскиот парк )

ТЕРМИН

БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

02 -04.01.2019 г.

              2

3500 ден.

04 -07.01.2019 г.

              3

5800 ден.

07 -10.01.2019 г.

              3

5600 ден.

10 -13.01.2019 г.

              3

5800 ден.

13 -17.01.2019 г.

              4

6700 ден.

17 -20.01.2019 г.

              3

6100 ден.

24 -27.01.2019 г.

              3

5500 ден.

27 -29.01.2019 г. *

              2

3350 ден.

29 -01.02.2019 г. *

              3

4450 ден.

01 -03.02.2019 г.

              2

3950 ден.

08 -10.02.2019 г.

              2

3950 ден.

10 -12.02.2019 г. *

              2

3350 ден.

12 -15.02.2019 г. *

              3

4500 ден.

15 -17.02.2019 г.

              2

3950 ден.

17 -19.02.2019 г. *

              2

3250 ден.

19 -22.02.2019 г. *

              3

4400 ден.

22 -24.02.2019 г.

              2

3850 ден.

24 -26.02.2019 г. *

              2

3200 ден.

26 -01.03.2019 г. *

              3

4300 ден.

https://orphey.com/gallery/

 

******************************************************************

2.  Хотел EMERALD HOTEL & SPA 4* 

( локација – спроти хотел Кемпински, 150 метри  до почетната станица на кабинковиот лифт )

Вклучено во секој пакет :

 

 ТЕРМИН

БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

07 -10.01.2019 г.

              3

5900 ден.

09 -13.01.2019 г.

              4

6900 ден.

10 -13.01.2019 г.

              3

5900 ден.

13 -17.01.2019 г.

              4

6900 ден.

17 -20.01.2019 г.

              3

6100 ден.

 

 

Вклучено во секој пакет :

https://emerald-spahotel.com/gallery/

newwaysoftravel Превземи целосна понуда