Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ ЗА МАЖИ – ХРВАТСКА, ЗАГРЕБ - 2018

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО  РАКОМЕТ ЗА МАЖИ – ХРВАТСКА, ЗАГРЕБ  - 2018

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО  РАКОМЕТ ЗА МАЖИ ХРВАТСКА, ЗАГРЕБ  - 2018    ( Со посета на Италија )

 

*     1 ДЕН. 13.01.2018

Состанок на група 00 : 00. Тргнување во 00 : 30 кон Загреб. Патување преку Kуманово  и граничниот премин Табановцe со редовни гранични формалности и попатни паузи. Патувањето продолжува преку Р. Србија  и Р.Хрватска. Пристигнување околу 14 : 00 и сместување во хотел. Тргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите:

-          17 : 30   Германија – Црна Гора .

-          19 : 30   Македонија – Словенија .

По натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

*  2 ДЕН 14.01.2018

Појадок. По појадокот организирана посета на Вараждин ( факултативно), каде се игра една од групите на Европското Ракометно Првенство во која група учествува: Данска, Унгарија, Чешка и Шпанија. Во вечерните часови враќање во хотел во Загреб. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

*     3 ДЕН 15.01.2018

Појадок. По појадокот организиран разглед на Загреб ( факултативно) со локален туристички водич. Враќање во хотел. Tргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите :

-          18 : 00 –    Словенија – Германија .

-          20 : 30 –   Црна Гора – Македонија .

По натпреварот слободно време за индивидуални активности или организирана забава во фан зоната. Враќање во хотел. Ноќевање.

*     4 ДЕН 16.01.2018

Појадок. По појадокот тргнување кон Италија и посета на градот Трст ( факултативно) разглед на градот или посета и разглед на Самобор ( факултативно). Слободно време за индивидуален шопинг. Во вечерните часови враќање во Загреб. Ноќевање.

 

 

*     5 ДЕН 17.01.2018

Појадок. По појадокот слободно време за индивидувални активности. Тргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите :

-          18 : 00 –  Германија – Македонија .

-          20 : 30 –  Црна Гора – Словенија .

По натпреварот тргнување кон Македонија. Ноќно возење. Пристигнување во Скопје во утринските часови.

 

*     ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ЕКОНОМСКА СОБА  – 210 ЕВРА – 13 020,00  ДЕНАРИ.

*     ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО СТАНДАРД СОБА - 225 ЕВРА – 13 950, 00 ДЕНАРИ.

 

o   Во цената е вклучено :

-          Превоз со високо - туристички автобус.

-          Сместување во хотел ЛАГУНА ( http://hotel-laguna.hr) - Загреб на база на 4 ноќевања со појадок

 ( економска соба / стандард соба). 

-          Пратител на група во текот на целото времетраење на програмата.

-          Организација и водство на патувањето.

o   Во цената не е вклучено :

-          Патничко осигурување (задолжително).

-          Влезници за натпреварите ( мoжност за купување на истите во Т.А. Оскар Травел Сервис).

-          Факултативни излети и разгледи :

Посета и разглед на Вараждин – 15 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 25 патници).

Посета и разглед на Трст – 25 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 25 патници).

Посета на Самобор – 10 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 40 патници).

Посета и разглед на Загреб – 10 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 40 патници).    ( Со посета на Италија )