Пребарување

Внесете клучни зборови:

Визи

Индиja

Индиja

Потребни документи за туристичка виза:

- Важечки пасош - најмалку 6 м. по враќањето,
- 2 фотографии,
- Хотелска резервација,
- Потврда од работа,
- Резервација на авиобилет,
- Патничко осигурување
- Процедура од 7 до 14 работни денови
 

Потребни документи за бизнис виза:

- Важечки пасош - најмалку 6 м. по враќањето,
- 2 фотографии,
- Покана од фирмата во која ќе бидат наведени и сите детали за сместувањето,
- Потврда од работа,
- Резервација на авиобилет,
- Патничко осигурување
- Процедура трае до 5 работни денови