Пребарување

Внесете клучни зборови:

Далечни патувања

ИНДОНЕЗИЈА - БАЛИ

ИНДОНЕЗИЈА - БАЛИ

   БАЛИ / Нуса Дуа

31.01-08.02 2018

1 ден – Состанок на групата во 09:00ч на аеродром “Aлександар Велики”. Лет за Демпасар во 11:40ч.

2 ден - Пристигнување на Бали во 17:40ч. Сместување во областа Нуса Дуа во одбраниот хотел.

 3 ден – Ноќевање со појадок во избраниот хотел во Нуса Дуа.

4ден – Ноќевање со појадок во избарниот хотел во Нуса Дуа. Можност за посета на Гегеровиот Храм.

5 ден – Ноќевање со појадок во избраниот хотел во Нуса Дуа. Можност за факултативна посета на Кута.

6 ден – Ноќевање со појадок во избраниот хотел во Нуса Дуа. Можност за факултаивна посета на храмот во Peminge Village.

7ден – Појадок. Трансфер до Убуд. Сместување во избраниот хотел. Факултативна посета на шумата на мајмуните и кралскиот храм Mengwi.  

8 ден – Појадок и ноќевање во избраниот хотел. Разглед и  посета на терасите со ориз...џунглата, традиционалниот живот на Бали/Индонезија.

8 ден – Појадок. Слободно  време за индивидуални активности. Трансфер до аеродром и поаѓање за Скопје во 19ч. 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 490 евра

Во цената на аранжманот е вклучено:

 

Во цената на аранжманот не е вклучено

 

НАПОМЕНА: Виза за Бали не е потребна!