Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2019

ИНТЕРХОТЕЛ 4*,Сандански

ИНТЕРХОТЕЛ 4*,Сандански

НОВА ГОДИНА 2019 – ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

Пакети со гала вечера во меана “Блгаре“

Вид на сместување

3 НП

4 НП

3 ПП

4 ПП

Двокреветна стандард соба

/

590€

537€

656€

Еднокреветна стандард соба

/

422€

363€

451€

Двокреветна лукс соба

/

643€

576€

708€

Еднокреветна лукс соба

/

455€

388€

481€

Услови за лица на дополнително легло

Деца до 3.99 год.

Бесплатно

Дете од 4-11.99 год. на доп.легло

/

113€

115€

141€

Дете од 4-11.99 год. на ред.легло

/

184€

168€

209€

Дете од 12-15.99 г. на доп.легло

/

240€

227€

276€

Пакети со гала вечера во средоземноморски ресторан “Ренесанс“

 

 

Вид на сместување

3 НП

4 НП

3 ПП

4 ПП

Двокреветна стандард соба

/

612€

558€

 677€

Еднокреветна стандард соба

/

432€

374€

461€

Двокреветна лукс соба

/

664€

597€

729€

Еднокреветна лукс соба

/

465€

399€

492€

Услови за лица на дополнително легло

Деца до 3.99 год.

Бесплатно

Дете од 4-11.99 год. на доп.легло

/

119€

120€

146€

Дете од 4-11.99 год. на ред.легло

/

189€

173€

215€

Дете од 12-15.99 г. на доп.легло

/

251€

238€

287€

Пакети со гала вечера во ресторан “Сандански“

 

Вид на сместување

3 НП

4 НП

3 ПП

4 ПП

Двокреветна стандард соба

/

644€

590€

709€

Еднокреветна стандард соба

/

448€

390€

477€

Двокреветна лукс соба

/

696€

629€

761€

Еднокреветна лукс соба

/

481€

415€

508€

Услови за лица на дополнително легло

Деца до 3.99 год.

Бесплатно

Дете од 4-11.99 год. на доп.легло

/

126€

128€

154€

Дете од 4-11.99 год. на ред.легло

/

197€

181€

222€

Дете од 12-15.99 г. на доп.легло

/

267€

254€

303€

Цените се валидни за мин.3 ноќевања во период од 28.12-02.01.2018

 

Пакетната цена е за соба (2 лица) и вклучува :

 

Во цената не е вклучено :

 

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

Скопје – Сандански – Скопје

Цена : 40€ повратен билет

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда