Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2019

ИСТАНБУЛ НОВА 2019


ISTANBUL New Year

2019 – 4 ноќи

 

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

Прв ден 29.12.2018

Скопје - Истанбул

Полетување од Скопје за Истанбул со Turkish airlines. По слетување во Истанбул во организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.

Втор до последен ден

30.12.2018-01.01.2019

Истанбул

Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.

ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА на отворено во монденскиот дел на Истанбул.

Последен ден 02.01.2019

Истанбул - Скопје

Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Turkish airlines од Истанбул до Скопје. Пристигнување во Скопје.

Цена на програмата 290€

Во цената се вклучени следниве услуги:

Во цената не се вклучени следниве услуги:

Важна напомена:

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда