Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Кемпински Гранд Арена 5*,Банско

Кемпински Гранд Арена 5*,Банско

Кемпински Гранд Арена - Банско

Цени за период пролет - есен 2018

Соба

1/1

½

1/1

½

1/1

½

1/1-1/2

1/1-1/2

1/1-1/2

1/1-1/2

 

25.05.18 - 30.06.18

Петок - Сабота   минимум 2 ноки престој за викенд

85.1

95.45

95.45

104.65

113.85

124.2

142.6

152.95

190.9

263.35

46

Недела - Четврток 

72.45

81.65

81.65

90.85

101.2

110.4

129.95

139.15

167.9

239.2

46

01.07.18 - 02.08.18 

Петок - Сабота   минимум 2 ноки престој за викенд

110.4

119.6

119.6

129.95

139.15

148.4

167.9

177.1

216.2

287.5

46

Недела - Четврток 

95.45

104.65

104.7

113.85

124.2

133.4

152.95

162.15

200.1

277.15

46

03.08-11.08

Понеделник - Недела

110.4

119.6

119.6

129.95

139.15

148.4

167.9

177.1

216.2

287.5

46

12.08.18 - 08.09.18

Петок - Сабота   минимум 2 ноки престој за викенд

110.4

119.6

119.6

129.95

139.15

148.4

167.9

177.1

216.2

287.5

46

Недела - Четврток 

95.45

104.65

104.7

113.85

124.2

133.4

152.95

162.15

200.1

277.15

46

09.09.18 - 30.11.18

Петок - Сабота   минимум 2 ноки престој за викенд

85.1

95.45

95.45

104.65

113.85

124.2

142.6

152.95

190.9

263.35

46

Недела - Четврток 

72.45

81.65

81.65

90.85

101.2

110.4

129.95

139.15

167.9

239.2

46

Цените се дадени во евра и се пресметуваат по курс од 1€ = 62 ден

Во цената е вклучено:

 

1adl + 2 chd (0 - 5.99) - single room

1adl + 2 chd (6 - 11.99) - suite rates + 25 EUR

1adl + 2 chd (6 - 11.99) - double room + 25 EUR

1adl + 2 chd (0-5.99 & 6-11.99) - suite rates

1adl + 2 chd (0-5.99 & 6-11.99) - double room

2adl + 1 or 2 chd (0-5.99) - suite rates

2adl + 1 chd (0 - 5.99) - double room

2adl + 2 chd (6-11.99) - suite rates + 50 EUR

2adl + 1 chd (6 - 11.99) - double room + 25 EUR

2adl + 1chd(6-11.99) or 2chd(0-5.99)&1chd(6-11.99) - suite rates + 25 EUR

 

Специјална понуда: