Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Кемпински Гранд Арена 5*,Банско Пакети зима 2019 РБ

Кемпински Гранд Арена 5*,Банско 
Пакети зима 2019 РБ

Кемпински Гранд Арена-Банско

Зима 2018 / 2019-Early booking - Пакетни цени

Период

03.01-06.01

06.01-13.01

06.01-11.01

06.01-10.01

10.01-13.01

 

13.01-20.01

13.01-18.01

13.01-17.01

17.01-20.01

Цена по лице (мин. 2 лица во соба)

Тип на соба

Услуга

3 ноќи

7 ноќи

5 ноќи

4 ноќи

3 ноќи

Deluxe Room Town View

HB

396 €

/

550 €

448 €

793 €

Deluxe Room Mountain View

HB

423 €

/

586 €

477 €

847 €

Executive Room

HB

460 €

/

635 €

517 €

921 €

Junior suite Town View

HB

504 €

/

693 €

564 €

1,008 €

Junior suite Mountain View

HB

526 €

/

721 €

587 €

1,052 €

Deluxe Suite

HB

601 €

/

822 €

670 €

1,203 €

Alpine Suite

HB

665 €

/

908 €

739 €

1,331 €

Возрасен на дополнително

легло во Suite

HB

69 €

69 €

69 €

69 €

69 €

 

Напомена:

Ценовникот е валиден за резервации направени 120 дена пред првиот ден од резервацијата.

Потребно е целосна уплата при самата резервација и уплатата е нерефундабилна.  

Оваа понуда неможе да се комбинира со било која друга понуда или промоција.

Отказ на резервации:

Влегување во собите е после 15:00 часот, локално време.

Напуштање на собите е до 12:00 часот локално време.

 

Политика за сместување во соби

Deluxe Room/ Executive Room/Junior suite:

 Deluxe / Alpine Suite:

1 возрасен и 1 дете 0-5.99-Цена за 1 лице во соба

1 возрасен и 1 дете 0-5.99 or 6-11.99-suite rates

1 возрасен и 1 дете 6-11.99-Цена за 2 лица во соба

1 возрасен и 2 деца 0-5.99-suite rate

1 возрасен и 2 деца 0-5.99-Цена за 1 лице во соба

1 возрасен и 2 деца 6-11.99-suite rate + 34 EUR на ноќ

1возрасен и 2 деца 6-11.99-Цена за 2 лица во соба +34 EUR на ноќ

1 возрасен и 2 деца 0-5.99 и 6-11.99-suite rate

1 возрасен и 2 деца 0-5.99 & 6-11.99-Цена за 2 лица во соба

2 возрасен и 1 or 2 деца  0-5.99-suite rate

2 возрасен и 1 дете 0-5.99-Цена за 2 лица во соба

2 возрасни и 1 дете 6-11.99 или 2 деца 0-5.99 и 6-11.99-suite rate +34 EUR на ноќ

2 возрасен и 1 дете 6-11.99-Цена за 2 лица во соба +34 EUR на ноќ

2 возрасен и 2 деца 6-11.99-suite rate +68 EUR на ноќ