Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Кемпински Гранд Арена 5*, Пакети зимо 2019 РЦ

Кемпински Гранд Арена 5*, 
Пакети зимо 2019 РЦ

Кемпински Гранд Арена-Банско

Зима 2018 / 2019 - Редовен ценовник - Пакетни цени

Период

03.01-06.01

06.01-13.01

06.01-11.01

06.01-10.01

10.01-13.01

 

13.01-20.01

13.01-18.01

13.01-17.01

17.01-20.01

Цена по лице (мин. 2 лица во соба)

Тип на соба

Услуга

3 ноќи

7 ноќи

5 ноќи

4 ноќи

3 ноќи

Deluxe Room Town View

HB

417 €

793 €

583 €

475 €

417 €

Deluxe Room Mountain View

HB

445 €

855 €

622 €

506 €

445 €

Executive Room

HB

486 €

916 €

677 €

551 €

486 €

Junior suite Town View

HB

531 €

924 €

737 €

600 €

531 €

Junior suite Mountain View

HB

554 €

1,059 €

767 €

625 €

554 €

Deluxe Suite

HB

633 €

1,194 €

875 €

712 €

633 €

Alpine Suite

HB

702 €

1,348 €

968 €

788 €

702 €

Возрасен на дополнително легло во Suite

HB

69 €

69 €

69 €

69 €

69 €

 

Цените се по лице за 3 / 4 / 5 или 7 ноќи и вклучуваат:

Доплати:

Цената не вклучува:

Забелешка:

Сите цени се со појадок и вечера (полупансион). Полупансионот во зимска сезона е секогаш во основниот ресторан (Gallery restaurant).

Отказ на резервации:

 

Влегување во собите е после 15:00 часот, локално време. Напуштање на собите е до 12:00 часот локално време.

Политика за сместување во соби

Deluxe Room/ Executive Room/Junior suite:

 Deluxe / Alpine Suite:

1 возрасен и 1 дете 0-5.99-Цена за 1 лице во соба

1 возрасен и 1 дете 0-5.99 or 6-11.99-suite rates

1 возрасен и 1 дете 6-11.99-Цена за 2 лица во соба

1 возрасен и 2 деца 0-5.99-suite rate

1 возрасен и 2 деца 0-5.99-Цена за 1 лице во соба

1 возрасен и 2 деца 6-11.99-suite rate + 34 EUR на ноќ

1возрасен и 2 деца 6-11.99-Цена за 2 лица во соба +34 EUR на ноќ

1 возрасен и 2 деца 0-5.99 и 6-11.99-suite rate

1 возрасен и 2 деца 0-5.99 & 6-11.99-Цена за 2 лица во соба

2 возрасен и 1 or 2 деца  0-5.99-suite rate

2 возрасен и 1 дете 0-5.99-Цена за 2 лица во соба

2 возрасни и 1 дете 6-11.99 или 2 деца 0-5.99 и 6-11.99-suite rate +34 EUR на ноќ

2 возрасен и 1 дете 6-11.99-Цена за 2 лица во соба +34 EUR на ноќ

2 возрасен и 2 деца 6-11.99-suite rate +68 EUR на ноќ