Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2018/19

Копаоник отварање сезона

Копаоник отварање сезона

 

 

Grand Hotel & Spa****

                                                                                         Ценовникот важи за период  06.12.2018 - 07.04.2019.

                                                                                           РАН БУКИНГ ПОПУСТ 15% ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2018

 

Цени се изразени во € по особа,по ноќ

Помалку број на ноќевање исклучиво на барање

Период

смена

Мин

ноќи**

услуга

1/2 Std

1/3 Std

1/3, 1/4, 1/5 Family

1/2 Sup

1/3 Sup*** 1/4 Sup***

1/2,Sup+ 1/3 Sup+*** 1/4 Sup+***

1/1 Std

1/1 Sup

1/1 Sup+

06.12 - 09.12.

Чет/Нед

3

HB

SKI OPENING  ПОНУДА

09.12 - 17.12.

Нед/Нед

5

HB

91

96

100

109

133

145

158

17.12 - 30.12.

-

3

HB

89

93

97

105

125

136

147

30.12 - 03.01.

Нед/Чет

4

HB

199

239

219

239

318

350

382

30.12 - 06.01.

Нед/Чет

7

HB

139

167

153

167

222

245

267

06.01 - 13.01

Нед/Чет

7

HB

89

93

98

107

129

142

155

13.01 - 20.01.

Нед/Чет

7

HB

99

104

109

119

144

158

172

20.01 - 27.01.

Нед/Чет

7

HB

89

93

98

107

129

142

155

27.01 - 03.02.

Нед/Чет

7

HB

89

98

98

107

129

142

155

03.02 - 10.02.

Нед/Чет

7

HB

119

143

131

143

190

209

228

10.02 - 17.02.

Нед/Чет

7

HB

119

143

131

143

190

209

228

17.02 - 24.02.

Нед/Чет

7

HB

99

104

109

119

144

158

172

24.02 - 03.03.

Нед/Чет

7

HB

99

104

109

119

144

158

172

03.03 - 10.03.

Нед/Чет

7

HB

109

114

120

131

158

174

190

10.03 - 17.03.

Нед/Чет

7

HB

96

101

106

115

139

153

167

17.03 - 24.03.

Нед/Чет

4

HB

81

85

89

97

117

129

141

24.03 - 31.03.

Нед/Чет

4

HB

68

71

75

82

99

108

118

31.03 - 07.04.

Нед/Чет

4

HB

68

71

75

82

99

108

118

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

Цени се изразени во € по особа,по ноќ

-КРАТОК ПРЕСТОЈ
Резервации на барање – исклучиво 5 дена пред престојот

 

Краток престој

1/2 Std
1/3 Std

1/3 1/4 1/5 Family

1/2 Sup        

1/3 Sup***       1/4 Sup***

1/2 Sup+ 1/3 Sup+*** 1/4 Sup+***

1/1 Std

1/1 Sup

1/1 Sup+

 

-

-

-

-

-

-

-

-

 

-

-

-

-

-

-

-

-

 

-

-

-

-

-

-

-

-

 

-

-

-

-

-

-

-

-

 

-

-

-

-

-

-

-

-

 

10.01 - 13.01, Чет-Нед

111

117

122

134

161

177

194

 

17.01 - 20.01, Чет-Нед

124

130

136

149

179

197

215

 

24.01 - 27.01, Чет-Нед

111

117

122

134

161

177

194

 

31.01 - 03.02, Чет-Нед

111

122

122

134

161

177

194

 

07.02 - 10.02, Чет-Нед

149

179

164

179

238

262

286

 

14.02 - 17.02, Чет-Нед

149

179

164

179

238

262

286

 

21.02 - 24.02, Чет-Нед

124

130

136

149

179

197

215

 

28.02 - 03.03, Чет-Нед

124

130

136

149

179

197

215

 

07.03 - 10.03, Чет-Нед

MUSIC WEEK PONUDA

 

14.03 - 17.03,Чет-Нед

MUSIC WEEK PONUDA

 

21.03 - 24.03, Чет-Нед

97

102

107

117

141

155

169

 

28.03 - 31.03, Чет-Нед

82

86

90

98

118

130

142

 

04.04 - 07.04, Чет-Нед

82

86

90

98

118

130

142

 

 

 

 

 

 

 

 

*Број на соби kои се продаваат по принцип ран букинг се ограничени. Наведениот попуст се пресметува на услуга ноќевање.

**Помалку број на ноќи од наведените, исклучиво на барање.

***3. i 4. особа на помошно легло во супериор и супериор  + соба имаат 20% попуст.

 

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА за период  17.03.2018 – 07.04.2019

Услови за деца 2-12 год..со двајца возрасни, првото дете е  ГРАТИС сместување ако користи заедничко легло; друго дете има попуст 50% ако користи посебен лежај.

 

 

 

Grand Hotel & Spa****

Ценовник важи за период 06.12.2018 - 07.04.2019, цените се изразени во €, по апартман (за наведениот број особи), по ноќ

Минимум 5 ноќевања во период 30.12.2018 - 06.01.2019, 27.01.2019-17.02.2019, во другите периоди минимум 3 ноќи.

ПЕРИОД

Тип апартман

SUITE

SUITE

EXECUTIVE SUITE

APARTMENT

EXECUTIVE APARTMENT

PRESIDENTAL APARTMENT

Број на апартман

218, 331, 328

111, 113, 327, 451, 452, 625, 440, 540, 616

036, 051, 067, 110, 112, 114, 553

037, 052, 115, 220

223

224

Услуга / број особи

1-2

1-3

1-4

1-5

1-5

1-5

06.12-30.12.

HB

256

385

513

642

733

1210

30.12-06.01.

HB

434

652

869

1085

1302

1697

06.01-27.01.

HB

286

429

572

715

780

1210

27.01-17.02.

HB

381

571

760

950

1037

1450

17.02-07.04.

HB

259

388

517

647

705

1210

 

 

Цената на сместувањето вклучува:

 

       

           Цената на сместувањето во апартманите вклучува и додатни погодности:

 

 

 

 

(плазма шејк за слатки сништа), Grand сет за добро утро: (кафе, дневни новини, магазини, сок од свежо овошје), луксузни Bogner сет козметика дечји сет за козметика, можност за Grand доручек сервиран во соба,  можност за масаѓа во соба, опрема за бебе на барање (пулт за преслекување, када, грејач , чајник), експрес чек аут.

 

Цената не вклучува (обавезно плаќање уз резервација):

 

Услови за  Grand Hotel & Spa****:

Доплата на лице место  (незадолжително):

     10.00-16.00 ч. (отстапка на денот на доаѓање и заминување) – доплата 1.200,00 дин. По ден по дете

 

Доплата во предпродажба или на лице место (незадолжитено):

 - Цена во предпродажба за резервација до 01,12,2018 – Свечена вечера 31,12,2018 со музички програм со популарни естрадни звезди. ВИП зона 180еур ,1 зона 135 еур, 2 зона 117 еур, деца 0-7 год. гратис; деца 7 – 1 год. попуст 50 %

- Цени на рецепција за резервација од 01.12.2018 – свечена вечера 31.12.2018 со музички програм зо популарни естрадни звездиCene na recepciji za rezervacije od 01.12.2018 - VIP зона 200 €; 1 зона  150 €; II зона 130 €; деца 0-7 god гратис; деца 7-12 год.. попуст 50%