Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

Копаоник 16.02 – 23.02

Копаоник 16.02 – 23.02

Промотивна понуда за 16.02 – 23.02.2020


 

Цена за полупансион во 1/2 и 1/3 соба по особа по ноќ - 70€

Цена за полупансион во 1/1 соба по ноќ - 98€* Гратис за деца од 0г до 7г во пратња од 2 возрасни особи

* Попуст од 50% за деца од 7г до 12г во пратња од 2 возрасни особи

* Попуст од 50% за деца од 4г до 12г во пратња од 1 возрасна особа

 

Горенаведената понуда се однесува на престој за 1 или 2 возрасни лица со деца во иста соба.

* минимален број на ноќевања 5