Пребарување

Внесете клучни зборови:

Далечни патувања

МАЛДИВИ - ХИТ ПОНУДА !!!!

МАЛДИВИ - ХИТ ПОНУДА !!!!

ХИТ ПРОМОЦИЈА !!!

 

Архипелагот МАЛДИВИ е составен од 1.190 мали корални острови групирани во 26 атоли. Зафаќаат површина од 104,000 км2. Некои од островите се рамни и песочни , додека другите се вистински тропски со бујна вегетација . Обиколени со корални гребени и тиркизни лагуни со богат подводен свет, како и бели песочни плажи по кои се препознатливи во целиот свет. Островите кои се наменети за туристи имаат воглавно еден хотел кој претставува свет сам за себе. На секој од островите добивате впечаток дека сте во друштво на Робинзон Крусо. Најпосетени се од млади брачни парови, познавачи на подводниот свет и нуркачи, љубителите на мирот и романтични дестинции.....

 

QR 306   28 SEP   SKP DOH   1245   1840

QR 672   29 SEP   DOH MLE   0200   0900

 

OCEAN RETREAT AND SPA HOTEL http://www.oceanretreatandspa.com/

 

QR 675  07 OCT  MLE DOH   2020  2320

QR 305  08 OCT  DOH  SKP   0655  1115

 

 

                               Цена по лице: 690 ЕУР

Цената вклучува:                 

Во цената не е вклучено:

Напомени:

 

 

Цените се во Евра а плаќањето ќе се врши исклучиво во денари по курс од 62мкд за 1€