Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

Пакет понуда за Дубаи во Октомври 2018

Пакет понуда за Дубаи во Октомври 2018

 

            Пакет понуда за ДУБАИ во Октомври 2018 ( 04.10. - 31.10 .2018)

 

Хотел

Категорија

Пансион

По лице во двокреветна

Еднокреветна

Екстра бед

Бебе

ДЕТЕ           

ARABIAN PARK

3*

Ноќ/Пој

560

620€

N/A

0-1,99

173€

2-5,99

390€

6-11,99  /

 

Хотел

Категорија

Пансион

По лице во двокреветна

Еднокреветна

Екстра бед

Бебе

                      ДЕТЕ

 

ARABIAN PARK

3*

Ноќ/Пој

654€

870€

N/A

0-1,99

173€

2-5,99

390€

6-11,99  710€

 

 

Пакет понудата вклучува:

 

 

  - Повратен авио билет на релација Скопје - Дубаи Скопје со авио компанијата Fly Dubai

         

 

 

  - Хотелско сместување во одбраниот хотел на основа ноќевање со доручек

         

 

 

  - Повратен трансфер на релација аеродром - хотел -аеродром

 

         

 

 

  - Полудневно панорамско разгледување на Дубаи со водич на Македонски јазик

         

 

 

  - Аеродромски такси

 

 

 

 

         

 

 

Пакет понудата не вклучува:

                 

 

 

  - Останати факултативни разгледувања

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 - Туристичка такса за престој која се плаќа директно во хотелот и зависи од категоризацијата на истиот а се движи од 4 до 6€ од соба од ноќ

 

 

  - Лични трошоци на патникот

 

 

 

 

 

 

 

 

  - Виза за ОАЕ, која изнесува 90€

 

 

 

 

 

 

 

Цени на факултативни излети и екскурзии:

   

Цена по патник

Потребен мин.

 

 

Целодневно разгледување на Абу Даби со вклучен ручек

   

90 €

 

10

 

 

 

Пустинско сафари со вечера

   

55 €

 

2

 

 

 

Крстарење со брод по дубајската Марина

   

65 €

 

4

 

 

 

Влезница во водениот парк на хотелот Атлантис со превоз

   

80 €

 

10

 

 

 

Влезница во цветниот парк “ Чудесни Градини“ со превоз

   

35 €

 

10

 

 

 

Влезница во Бурж Калифа

   

40 €

 

2