Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2020

ПРОМОЦИЈА АПАРТ ХОТЕЛ ГОЛДЕН БЕЈ ПЕФКОХОРИ

ПРОМОЦИЈА АПАРТ ХОТЕЛ ГОЛДЕН БЕЈ ПЕФКОХОРИ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 

Апарт хотел ГОЛДЕН БЕЈ - Пефкохори

 

НАПОМЕНИ:

Oрганизиран превоз со придружник на групата, до местото кое е најпогодно за застанување и паркирање на автобусите. Цена на превозот: