Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2020

Родос - чартер програма од Солун

Родос - чартер програма од Солун

Островот Родос припаѓа на источната група на Додеканези. Тој е најголемиот остров од оваа група, со поволна клима и рекордер во бројот на сончеви денови - 330 во текот на годината. Сето тао, во комбинација со некои од најубавите плажи во Грција и бројни историски знаменитости го прават идеално место за одмор во текот на целата година.

Во продолжение е само мал дел од големата понуда на хотели на овој прекрасен остров.

Исто така, во понудата има и можност за резервација на апартмани во рамки на истата чартер програма, контактирајте не за дополнителни информации