Пребарување

Внесете клучни зборови:

Есен 2019

СЛОВЕНИЈА РИМСКИ БАЊИ ПАКЕТИ 2019

СЛОВЕНИЈА  РИМСКИ БАЊИ ПАКЕТИ 2019

РИМСКИ БАЊИ – Сместени во недопрена природа, во Римски Бањи, покрај реката Савиња, под падината на високиот Стражник, каде извираат лековити врели термални води, ценети и познати уште од времето на старите Римјани до денес.

Програма:

1.ден РИМСКИ БАЊИ. Сместување во хотел по 14ч. Слободни активности. Ноќевање.

2.ден РИМСКИ БАЊИ. Претстој на база на уплатената услуга. Слободно време. Ноќевање. Последен ден, напуштање на собите во 10ч.

ПАКЕТ ФАМИЛИЈАРНА ХАРМОНИЈА

3 дена / 2 ноќи

Ценовник 25.10/ 03.11 2019

Цена по лице во евра, во дво креветна соба на база полу пансион, шведска маса, пијачка за добродојде, користење на термални базени, бањарки и папучи, фитнес центар, анимациска програма, интернет, паркинг.

Hotel Zdraviliski Dvor 4* / полу пансион - 146Евра

Hotel Rimski Dvor 4* / полу пансион – 159 Евра

Hotel Sofijin Dvor 4* / полу пансион – 164 Евра

--- Минимум претстој 2 ноќи

Во цената не е вклучено

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ