Пребарување

Внесете клучни зборови:

Визи

Тајланд

Тајланд

Потребни документи за виза:

- Важечки пасош – најмалку 6 месеци по враќањето
- формулар
- 2 фотографии со бела позадина
- авио билет
- резервација од хотел или покана