Пребарување

Внесете клучни зборови:

11 Октомври

11 Октомври Кемпински Грнад Арена 5*, Банско

11 Октомври 
Кемпински Грнад Арена 5*, Банско

Кемпински Гранд Арена-Банско

Понуда-11-ти Октомври

Kempinski Grand Arena Bansko 

11 Oктомври

Тип на соба

Цена по соба на ден | Bed & Breakfast
(за 3 ноќевања)

Single Deluxe Room Mountain View

79 €

Double Deluxe Room Mountain View

93.60 €

 

Цените се изразени во евра по соба на ноќ
Цените се валидни за минимум 3 ноќи во период 11.10-14.10.2018

Цените вклучуваат:

Политика за деца:

Напомена:

Цените не вклучуваат туристичка такса-1 € по лице на ноќ.