Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

ALPIN 4*

ALPIN 4*

Early Booking Discount понуда од Alpin 4*

HOTEL “ALPIN”**** БОРОВЕЦ              www.alpin-hotel.bg           

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

21.12-04.01

05.01-11.01

26.01-15.02

23.02-08.03

12.01-25.01

09.03-31.03

DBL STANDARD

1adl

109

77

64

48

1adl+1chd 2-11.99

110

78

65

49

1adl+2chd 2-11.99

138

97

81

61

2adl

110

78

65

49

2adl+1chd 2-11.99

138

97

81

61

3adl

138

97

81

61

DBL LARGE LUX

1adl

120

88

84

65

1adl+1chd 2-11.99

121

89

85

66

1adl+2chd 2-11.99

152

111

106

82

2adl

121

89

85

66

2adl+1chd 2-11.99

152

111

106

82

3adl

152

111

106

82

STUDIO

1adl

143

107

94

71

1adl+1chd 2-11.99

144

108

95

72

1adl+2chd 2-11.99

145

109

96

73

1adl+3chd 2-11.99

146

110

97

74

2adl

144

108

95

72

2adl+1chd 2-11.99

145

109

96

73

2adl+2chd 2-11.99

146

110

97

74

3adl

145

109

96

73

3adl+1chd 2-11.99

146

110

97

74

4adl

146

110

97

74

ONE STOREY VILLA

1adl

156

106

89

67

1adl+1chd 2-11.99

157

107

90

68

1adl+2chd 2-11.99

158

108

91

69

1adl+3chd 2-11.99

159

109

92

70

1adl+4chd 2-11.99

178

128

111

89

2adl

157

107

90

68

2adl+1chd 2-11.99

158

108

91

69

2adl+2chd 2-11.99

159

109

92

70

2adl+3chd 2-11.99

178

128

111

89

3adl

158

108

91

69

3adl+1chd 2-11.99

159

109

92

70

3adl+2chd 2-11.99

178

128

111

89

4adl

159

109

92

70

4adl+1chd 2-11.99

178

128

111

89

5adl

178

128

111

89

ONE STOREY VILLA WITH SAUNA

1adl

160

111

95

70

1adl+1chd 2-11.99

161

112

96

71

1adl+2chd 2-11.99

162

113

97

72

1adl+3chd 2-11.99

163

114

98

73

1adl+4chd 2-11.99

182

133

117

92

2adl

161

112

96

71

2adl+1chd 2-11.99

162

113

97

72

2adl+2chd 2-11.99

163

114

98

73

2adl+3chd 2-11.99

182

133

117

92

3adl

162

113

97

72

3adl+1chd 2-11.99

163

114

98

73

3adl+2chd 2-11.99

182

133

117

92

4adl

163

114

98

73

4adl+1chd 2-11.99

182

133

117

92

5adl

182

133

117

92

TWO STOREY VILLA FIRST FLOOR

1adl

156

106

89

67

1adl+1chd 2-11.99

157

107

90

68

1adl+2chd 2-11.99

158

108

91

69

1adl+3chd 2-11.99

159

109

92

70

1adl+4chd 2-11.99

178

128

111

85

2adl

157

107

90

68

2adl+1chd 2-11.99

158

108

91

69

2adl+2chd 2-11.99

159

109

92

70

2adl+3chd 2-11.99

178

128

111

85

3adl

158

108

91

69

3adl+1chd 2-11.99

159

109

92

70

3adl+2chd 2-11.99

178

128

111

85

4adl

159

109

92

70

4adl+1chd 2-11.99

178

128

111

85

5adl

178

128

111

85

TWO STOREY VILLA SECOND FLOOR

1adl

102

76

57

50

1adl+1chd 2-11.99

103

77

58

51

2adl

103

77

58

52

Полупансион ( мени)

14

14

14

14

Деца од 2-11.99

11

11

11

11

Такса за лице на ден

1

1

1

1

Отказ на резервација

После потврда на резервација 100%

После потврда на резервација 100%

После потврда на резервација 50%

После потврда на резервација 50%

No show

100%

100%

50%

50%

ПОЛУПАНСИОНОТ Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ЗА ПЕРИОД ОД 21.12 ДО 28.12.2018 и од 05.01 ДО 31.03.2019

Соби: телефон, САТ ТВ,ДВД,сеф, мини бар,WI-FI

Опис: ресторан, коктел бар, сауна,џакузи,парна бања, масажа, паркинг

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 50 Еур за деца

Локација: во центарот на Боровец , 20 метри од ски терените

Цената вклучува: паркинг, WI-FI, 3 часа неделно сауна во Вила со сауна

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 5% ПОПУСТ