Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2020

Ammon Zeus 4*, Kalithea

Ammon Zeus 4*, Kalithea

AMMON ZEUS **** KALITHEA 126 СОБИ                                 www.ammon-zeus.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

 

27.04-23.05

21.09-14.10

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

16.08-29.08

25.07-15.08

30.08-20.09

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Ad

75

98

136

192

212

143

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2Ad

84

109

150

197

215

148

3Ad

105

137

188

246

270

185

2Ad+1ch(0-1)

84

109

150

197

215

148

2Ad+1ch

(2-11.99)

84

109

150

197

215

148

PREMIUM DELUXE ROOM GARDEN VIEW

2Ad

97

128

177

230

252

172

3Ad

122

160

220

286

315

215

2Ad+1ch(0-1)

97

128

177

230

252

172

2Ad+1ch

(2-11.99)

97

128

177

230

252

172

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS PREMIUM SEA VIEW

2Ad

183

241

332

434

475

325

3Ad

183

241

332

434

475

325

3Ad+1ch(0-1)

183

241

332

434

475

325

3Ad+1ch

(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

2Ad+1ch(0-1)

183

241

332

434

475

325

2Ad+1ch

(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

4Ad

183

241

332

434

475

325

2Ad+2ch(0-1)

183

241

332

434

475

325

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

2Ad+2ch

(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Ad

84

109

150

214

235

160

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Ad

93

122

167

220

240

165

3Ad

116

151

208

274

301

206

2Ad+1ch(0-1)

93

122

167

220

240

165

2Ad+1ch

(2-11.99)

93

122

167

220

240

165

PREMIUM DELUXE ROOM SEA VIEW

2Ad

106

140

192

252

275

189

3Ad

133

175

240

315

345

236

2Ad+1ch(0-1)

106

140

192

252

275

189

2Ad+1ch

(2-11.99)

106

140

192

252

275

189

Мин. престој

5

5

7

7

7

5

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,кафетериа,снек бар,базен,пул бар, паркинг

Соби: клима , телевизор,фен,фрижидер,балкон,телефон,радио

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5 % ПОПУСТ