Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

APART HOTEL GRAND MONASTERY 4*

APART HOTEL GRAND MONASTERY 4*

Early Booking Discount понуда од Grand Monastery 4*

APART HOTEL GRAND MONASTERY 4* PAMPOROVO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

 

01.12-28.12

09.01-18.01

29.12-31.12

 

01.01-08.01

19.01-03.03

04.03-24.03

STUDIO

1adl

51

82

67

60

49

1adl+1chd 2-11.99

52

83

68

61

50

2adl

52

83

68

61

50

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

60

93

77

67

56

1adl+1chd 2-11.99

61

94

78

68

57

1adl+2chd 2-11.99

62

95

79

69

58

1adl+3chd 2-11.99

63

96

80

70

59

2adl

61

94

78

68

57

2adl+1chd 2-11.99

62

95

79

69

58

2adl+2chd 2-11.99

63

96

80

70

59

3adl

62

95

79

69

58

3adl+1chd 4-11.99

63

96

80

70

59

4adl

63

96

80

70

59

TWO BEDROOM APARTMENT

1adl

73

111

93

85

70

1adl+1chd 2-11.99

74

112

94

86

71

1adl+2chd 2-11.99

75

113

95

87

72

1adl+3chd 2-11.99

76

114

96

88

73

1adl+4chd 2-11.99

77

115

97

89

74

1adl+5chd 2-11.99

78

116

98

90

75

2adl

74

112

94

86

71

2adl+1chd 2-11.99

75

113

95

87

72

2adl+2chd 2-11.99

76

114

96

88

73

2adl+3chd 2-11.99

77

115

97

89

74

2adl+4chd 2-11.99

78

116

98

90

75

3adl

75

113

95

87

72

3adl+1chd 2-11.99

76

114

96

88

73

3adl+2chd 2-11.99

77

115

97

89

74

3adl+3chd 2-11.99

78

116

98

90

75

4adl

76

114

96

88

73

4adl+1chd 2-11.99

77

115

97

89

74

4adl+2chd 2-11.99

78

116

98

90

75

5adl

77

115

97

89

74

5adl+1chd 2-11.99

78

116

98

90

75

6adl

78

116

98

90

75

THREE BEDROOMS APARTMENT

1adl

106

140

118

118

101

1adl+1chd 2-11.99

107

141

119

119

102

1adl+2chd 2-11.99

108

142

120

120

103

1adl+3chd 2-11.99

109

143

121

121

104

1adl+4chd 2-11.99

110

144

122

122

105

1adl+5chd 2-11.99

111

145

123

123

106

1adl+6chd 2-11.99

112

146

124

124

107

1adl+7chd 2-11.99

113

147

125

125

108

2adl

107

141

119

119

102

2adl+1chd 2-11.99

108

142

120

120

103

2adl+2chd 2-11.99

109

143

121

121

104

2adl+3chd 2-11.99

110

144

122

122

105

2adl+4chd 2-11.99

111

145

123

123

106

2adl+5chd 2-11.99

112

146

124

124

107

2adl+6chd 2-11.99

113

147

125

125

108

3adl

108

142

120

120

103

3adl+1chd 2-11.99

109

143

121

121

104

3adl+2chd 2-11.99

110

144

122

122

105

3adl+3chd 2-11.99

111

145

123

123

106

3adl+4chd 2-11.99

112

146

124

124

107

3adl+5chd 2-11.99

113

147

125

125

108

4adl

109

143

121

121

104

4adl+1chd 2-11.99

110

144

122

122

105

4adl+2chd 2-11.99

111

145

123

123

106

4adl+3chd 2-11.99

112

146

124

124

107

4adl+4chd 2-11.99

113

147

125

125

108

5adl

110

144

122

122

105

5adl+1chd 2-11.99

111

145

123

123

106

5adl+2chd 2-11.99

112

146

124

124

107

5adl+3chd 2-11.99

113

147

125

125

108

6adl

111

145

123

123

106

6adl+1chd 2-11.99

112

146

124

124

107

6adl+2chd 2-11.99

113

147

125

125

108

7adl

112

146

124

124

107

7adl+1chd 2-11.99

113

147

125

125

108

8adl

113

147

125

125

108

Полупансион сет мени

(после 09.01.2019 )

15

15

15

15

15

Деца од 2-11.99 год.

11

11

11

11

11

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 5 дена

1 ноќевање

Под 25 дена 100%

 

Под 5 дена

1 ноќевање

Под 2 дена

1 ноќевање

Под 2 дена

1 ноќевање

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Мин. престој

-

5

-

-

-

Соби: САТ ТВ,фрижидер,кујна

Опис: рецепција,ресторан,лоби,ноќен клуб,СПА центар, куглана,паркинг

Локација: 70 метри од ски лифтовите, 2300 метри од центарот на Пампорово

Цената вклучува:WI-FI во лоби, паркинг, детски клуб, фитнес

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2018 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА

ПОСЛЕ 24.02.2019 15% ПОПУСТ