Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

Apart Hotel Kamelia 4*

Apart Hotel Kamelia 4*

APART HOTEL KAMELIA 4* PAMPOROVO www.kamelia-hotel-pamporovo.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

1

01.12-17.12

05.03-15.04

18.12-26.1203.01-07.01

27.12-02.01

08.01-21.01

22.01-04.03

STUDIO

adl

46

72

106

50

63

1 adl+1chd 6-11.99

47

73

107

51

64

adl

47

73

107

51

64

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl+1chd 6-11.99

49

76

113

53

69

1 adl+2chd 6-11.99

59

91

137

65

83

1 adl+3 chd 6-11.99

70

107

160

79

98

adl

49

76

113

53

69

2 adl+1chd 6-11.99

59

91

137

65

83

2 adl+2chd 6-11.99

70

107

160

79

98

Adl

69

106

159

78

97

TWO BEDROOM APARTMENTS

1 adl+1chd 6-11.99

78

122

193

87

113

1 adl+2chd 6-11.99

79

123

194

88

114

1 adl+3 chd 6-11.99

80

124

195

89

115

1 adl+4 chd 6-11.99

89

138

216

98

128

1 adl+5 chd 6-11.99

97

151

236

108

140

adl

78

122

193

87

113

2 adl+1chd 6-11.99

79

123

194

88

114

2 adl+2chd 6-11.99

80

124

195

89

115

2 adl+3 chd 6-11.99

89

138

216

98

128

2 adl+4 chd 6-11.99

97

151

236

108

140

adl

79

123

194

88

114

3 adl+1chd 6-11.99

80

124

195

89

115

3 adl+2chd 6-11.99

89

138

216

98

128

3adl+3 chd 6-11.99

97

151

236

108

140

adl

80

124

195

89

115

4 adl+1chd 6-11.99

89

138

216

98

128

4 adl+2chd 6-11.99

97

151

236

108

140

Adl

96

150

235

107

139

THREE BEDROOMS APARTMENT

1 adl+1chd 6-11.99

109

175

275

116

156

1 adl+2chd 6-11.99

110

176

276

117

157

1 adl+3 chd 6-11.99

111

177

277

118

158

1 adl+4 chd 6-11.99

112

178

278

119

159

1 adl+5 chd 6-11.99

113

179

279

120

160

1 adl+6 chd 6-11.99

122

192

299

129

171

1 adl+7 chd 6-11.99

130

205

318

137

183

adl

109

175

275

116

156

2 adl+1chd 6-11.99

110

176

276

117

157

2 adl+2chd 6-11.99

111

177

277

118

158

2 adl+3 chd 6-11.99

112

178

278

119

159

2 adl+4 chd 6-11.99

113

179

279

120

160

2 adl+5 chd 6-11.99

122

192

299

129

171

2 adl+6 chd 6-11.99

130

205

318

137

183

adl

110

176

276

117

157

3 adl+1chd 6-11.99

111

177

277

118

158

3 adl+2chd 6-11.99

112

178

278

119

159

3adl+3 chd 6-11.99

113

179

279

120

160

3 adl+4 chd 6-11.99

122

192

299

129

171

3adl+5 chd 6-11.99

130

205

318

137

183

adl

111

177

277

118

158

4 adl+1chd 6-11.99

112

178

278

119

159

4 adl+2chd 6-11.99

113

179

279

120

160

4 adl+3 chd 6-11.99

122

192

299

129

171

4adl+4 chd 6-11.99

130

205

318

137

183

adl

112

178

278

119

159

5 adl+1chd 6-11.99

113

179

279

120

160

5 adl+2chd 6-11.99

122

192

299

129

171

5adl+3 chd 6-11.99

130

205

318

137

183

adl

113

179

279

120

160

6 adl+1chd 6-11.99

122

192

299

129

171

6 adl+2chd 6-11.99

130

205

318

137

183

Adl

129

204

217

136

182

Ноќевање со појадок

5

5

5

5

5

Деца од 3-11.99 г.

2.5

2.5

2.5

2.5

2.5

Полупансион

14

14

14

14

14

Деца од 3 -11.99 г.

7

7

7

7

7

Минимум престој

-

-

5

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 5 дена

1 ноќевање

Под 14 дена

1 ноќевање

После 01.12.2017

100%

Под 14 дена

1 ноќевање

Под 14 дена

1 ноќевање

No show

ноќевања

ноќевања

100%

ноќевања

ноќевања

Соби: комплет опремени кујни, фрижидер,кафемат,тостер,САТ ТВ, телефон,интернет,камин

Опис: лоби, ресторан, бар, бизнис центар,ски гардероба, затворен базен, сауна, парна бања,зона за релаксација,џакузи,паркинг

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 80 ЕУр за возрасни и 50 Еур за деца од 6-11.99 год.

Локација: во близина на лифт станицата Студенец

Цената вклучува:користење на затворен базен, фитнес,интернет,детска анимација и паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД