Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Apart Hotel Medite 3*, Sandanski

Apart Hotel Medite 3*, Sandanski

 

Редовен Ценовник

Apart Hotel Medite 3 * (Sandanski)

Type of accommodation on BB

03.01-31.03
01.10-22.12

01.04-30.09

03.01-22.12

03.01-22.12

DBL Standard room  /2 pax/

39.8

42.1

37.4

32.8

SGL Standard room (max 1 ad + 1 chd till 5.99 y.o)

29.8

31.6

28.1

24.6

DBL Junior room  /2 pax/

49.7

52.6

46.8

40.9

SGL Junior room (max 1 ad + 1 chd till 5.99 y.o)

39.8

42.1

37.4

32.8

APP 1 - Bedroom /2 pax/

59.7

63.2

56.2

49.1

APP 2 - Bedroom /4 pax/

69.6

73.7

65.5

57.3

APP 2 - Bedroom VIP /4 pax/

79.6

84.2

74.9

65.5

Минимум престој (ноќ)

1

1

4

7

Доплати

 

Дополнително легло - возрасен и дете над 6 години

11.7

11.7

11.7

11.7

Дополнително лего - дете од 2 до 6 години

3.5

3.5

3.5

3.5

Доплата за полу пансион  возрасен / дете 6 - 11.99 

16.4

16.4

16.4

16.4

Доплата за полн пансион  возрасен / дете 6 - 11.99

25.1

25.1

25.1

25.1

Отказ на аранжман 5 дена пред пристигнување

100%

 

Цените се изразени во евра / по соба на ноќ

Цените вклучуваат:

Забелешка:

Цените не се валидни за празници

*********************************************************

 

Балнео Пакет

Цените не се валидни за празници

Apart Hotel Medite 3* (Sandanski)
BALNEO PACKAGE

DBL  STD ROOM
min 2;
max 2+1 or 3 ad

04.01 - 23.12.2018
Пакет 3 ноќи

04.01 - 23.12.2018
Пакет 5 ноќи

p.p. in DBL  Standard HB

145.1

228.1

DBL  ROOM-SGL USE 

197.7

315.9

DBL ROOM /2pax/

290.1

456.2

Отказ на резервација 5 дена пред реализација 

100%

 

Цените се изразени во евра / по соба на ноќ

Цените вклучуваат:

Листа на балнео процедури:

Забелешка:

Цените не се валидни за национални празници