Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

APART HOTEL ROYAL PLAZA 3*

APART HOTEL ROYAL PLAZA 3*

Early Booking Discount понуда од Royal Plaza 3* 

APART HOTEL ROYAL PLAZA 3* BOROVEC

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

 

26.12-08.01

01.12-25.12

01.02-03.03

09.01-31.01

04.03-31.03

STUDIO

1adl

96

65

57

54

1adl+1chd 3-12.99

97

66

58

55

1adl+2chd 3-12.99

104

73

65

61

1adl+3chd 3-12.99

105

74

66

62

2adl

97

66

58

55

2adl+1chd 3-12.99

104

73

65

61

2adl+2chd 3-12.99

105

74

66

62

3adl

109

78

70

67

3adl+1chd 3-12.99

110

79

71

68

4adl

110

79

71

68

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

112

79

68

62

1adl+1chd 3-12.99

113

80

69

63

1adl+2chd 3-12.99

120

87

76

70

1adl+3chd 3-12.99

121

88

77

71

2adl

113

80

69

63

2adl+1chd 3-12.99

120

87

76

70

2adl+2chd 3-12.99

121

88

77

71

3adl

126

93

81

76

3adl+1chd 3-12.99

127

94

82

77

4adl

127

94

82

77

TWO BEDROOMS APARTMENT WITH 1 BATHROOM

1adl

135

101

87

79

1adl+1chd 3-12.99

136

102

88

80

1adl+2chd 3-12.99

137

103

89

81

1adl+3chd 3-12.99

138

104

90

82

1adl+4chd 3-12.99

145

111

97

89

1adl+5chd 3-12.99

151

118

104

96

2adl

136

102

88

80

2adl+1chd 3-12.99

137

103

89

81

2adl+2chd 3-12.99

138

104

90

82

2adl+3chd 3-12.99

145

111

97

89

2adl+4chd 3-12.99

151

118

104

96

3adl

137

103

89

81

3adl+1chd 3-12.99

138

104

90

82

3adl+2chd 3-12.99

145

111

97

89

3adl+3chd 3-12.99

151

118

104

96

4adl

138

104

90

82

4adl+1chd 3-12.99

145

111

97

89

4adl+2chd 3-12.99

151

118

104

96

5adl

150

117

103

95

5adl+1chd 3-12.99

157

124

109

101

6adl

162

129

115

107

TWO BEDROOMS APARTMENT WITH 2 BATHROOMS

1adl

162

124

112

101

1adl+1chd 3-12.99

163

125

113

102

1adl+2chd 3-12.99

164

126

114

103

1adl+3chd 3-12.99

165

127

115

104

1adl+4chd 3-12.99

172

134

122

111

1adl+5chd 3-12.99

179

140

129

118

2adl

163

125

113

102

2adl+1chd 3-12.99

164

126

114

103

2adl+2chd 3-12.99

165

127

115

104

2adl+3chd 3-12.99

172

134

122

111

2adl+4chd 3-12.99

179

140

129

118

3adl

164

126

114

103

3adl+1chd 3-12.99

165

127

115

104

3adl+2chd 3-12.99

172

134

122

111

3adl+3chd 3-12.99

179

140

129

118

4adl

165

127

115

104

4adl+1chd 3-12.99

172

134

122

111

4adl+2chd 3-12.99

179

140

129

118

5adl

178

139

128

117

5adl+1chd 3-12.99

185

146

135

124

6adl

190

151

140

129

Такса за лице на ден

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

ДОПЛАТА ЗА ОБРОЦИ ( ВО ХОТЕЛ САМОКОВ )

Ноќевање со појадок

5

5

5

5

Деца од 3-12.99 год.

2.50

2.50

2.50

2.50

Полупансион

16

16

16

16

Деца од 3-12.99 год.

8

8

8

8

Откажување   резрвација

Под 14 дена 100%

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: опремени кујни, фрижидер,САТ ТВ, интернет,балкон,фен

Опис:50 метри од ски лифтовите, интернет, ски гардероба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2018 10% ПОПУСТ