Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

ASTERA 4*

ASTERA 4*

Early Booking Discount понуда од Astera 4*

ХОТЕЛ “ASTERA”**** БАНСКО             www.asterabansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

 

01.12-22.12

01.03-15.04

23.12-27.12

11.01-28.02

04.01-10.01

28.12-03.01

DBL STANDARD

1 adl

52

66

77

116

1 adl+1chd 3-12.99

60

75

81

122

1 adl+2chd 3-12.99

80

100

108

163

2 adl

79

99

107

162

2 adl+1chd 3-12.99

80

100

108

163

3 adl

107

134

144

219

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

117

146

163

205

1 adl+1chd 3-12.99

118

147

164

206

1 adl+2chd 3-12.99

119

148

165

207

1 adl+3chd 3-12.99

149

185

207

260

2 adl

118

147

164

206

2 adl+1chd 3-12.99

119

148

165

207

2 adl+2chd 3-12.99

149

185

207

260

3 adl

159

198

222

279

TWO BEDROOMS APARTMENT

1 adl

276

334

374

453

1 adl+1chd 3-12.99

277

335

375

454

1 adl+2chd 3-12.99

278

336

376

455

1 adl+3chd 3-12.99

279

337

377

456

1 adl+4chd 3-12.99

280

338

378

457

1 adl+5chd 3-12.99

316

381

426

516

2 adl

277

335

375

454

2 adl+1chd 3-12.99

278

336

376

455

2 adl+2chd 3-12.99

279

337

377

456

2 adl+3chd 3-12.99

280

338

378

457

2 adl+4 chd 3-12.99

316

381

426

516

3 adl

278

336

376

455

3 adl+1 chd 3-12.99

279

337

377

456

3 adl+2 chd 3-12.99

280

338

378

457

3 adl+3 chd 3-12.99

316

381

426

516

4 adl

279

337

377

456

4 adl+1chd 3-12.99

280

338

378

457

4 adl+2chd 3-12.99

316

381

426

516

5 adl

329

397

444

538

APARTMENT PART

ONE BEDROOOM APARTMENT

1 adl

110

139

157

199

1 adl+1chd 3-12.99

111

140

158

200

1 adl+2chd 3-12.99

112

141

159

201

1 adl+3chd 3-12.99

141

177

199

252

2 adl

111

140

158

200

2 adl+1chd 3-12.99

112

141

159

201

2 adl+2chd 3-12.99

141

177

199

252

3 adl

150

189

213

270

TWO BEDROOM APARTMENT

1 adl

263

321

361

441

1 adl+1chd 3-12.99

264

322

362

442

1 adl+2chd 3-12.99

265

323

363

443

1 adl+3chd 3-12.99

266

324

354

444

1 adl+4chd 3-12.99

267

325

355

445

1 adl+5chd 3-12.99

301

366

411

501

2 adl

264

322

362

442

2 adl+1chd 3-12.99

265

323

363

443

2 adl+2chd 3-12.99

266

324

354

444

2 adl+3chd 3-12.99

267

325

355

445

2 adl+4 chd 3-12.99

301

366

411

501

3 adl

265

323

363

443

3 adl+1 chd 3-12.99

266

324

354

444

3 adl+2 chd 3-12.99

267

325

355

445

3 adl+3 chd 3-12.99

301

366

411

501

4 adl

266

324

354

444

4 adl+1chd 3-12.99

267

325

355

445

4 adl+2chd 3-12.99

301

366

411

501

5 adl

313

381

428

522

Доплата за ручек

9

9

9

9

Деца од 3-12.99 год.

4.5

4.5

4.5

4.6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100 %

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: мини бар,фен,ТВ,телефон

Опис: ресторан,бар, СПА центар, затворен базен,конференциска сала,детски клуб,бизнис центар,паркинг, ски гардероба,WI-FI , Aква релакс парк

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 еур за деца

Локација: 200 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на сите содржини на аква паркот како безени,сауни,џакузи,фитнес, паркинг и интернет

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 15% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ОД 28.12 ДО 03.01.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ОД 28.12 ДО 03.01.2019)

14=10, 7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 0Д 01.12 ДО 22.12.2018 И ОД 01.03 ДО 15.04.2019

14=12 и 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.01 ДО 29.02.2019

15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2018 И ОД 11.01 ДО 15.04.2019

( ЗА ОД 2 ДО 6 НОЌЕВАЊА )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД