Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2020

Bomo Club Tosca Beach 4*, Кавала

Bomo Club Tosca Beach 4*, Кавала

BOMO CLUB TOSCA BEACH * KAVALA                           www.tosca.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

 

25.04-05.05

06.05-26.05

27.05-27.05

28.05-31.05

01.06-09.06

10.06-16.06

17.06-20.07

21.07-25.08

26.08-15.09

16.09-06.10

DOUBLE ROOM BUNK BED

2Ad

88

84

88

102

115

138

157

151

119

105

2Ad+1ch

(0-11.99)

88

84

88

102

115

138

157

151

119

105

2Ad+2ch

(0-11.99)

99

94

99

114

129

155

176

170

135

118

SINGLE ROOM

1Ad

78

75

78

91

103

119

137

129

105

91

1Ad+1ch

(0-11.99)

78

75

78

91

103

119

137

129

105

91

DOUBLE ROOM

2Ad

88

84

88

102

115

138

157

151

119

105

3Ad

119

113

119

137

155

186

211

204

161

143

2Ad+1ch

(0-11.99)

88

84

88

102

115

138

157

151

119

105

SUITE SEA VIEW

2Ad

175

167

175

202

229

248

281

266

189

167

3Ad

175

167

175

202

229

248

281

266

189

167

3Ad+1ch

(0-11.99)

175

167

175

202

229

248

281

266

189

167

2Ad+1ch

(0-11.99)

175

167

175

202

229

248

281

266

189

167

4Ad

175

167

175

202

229

248

281

266

189

167

2Ad+2ch

(0-11.99)

175

167

175

202

229

248

281

266

189

167

SUITE FAMILY SEA VIEW

2Ad

144

136

144

166

-

-

-

236

185

159

3Ad

144

136

144

166

-

-

-

236

185

159

3Ad+1ch

(0-11.99)

144

136

144

166

-

-

-

236

185

159

2Ad+1ch

(0-11.99)

144

136

144

166

-

-

-

236

185

159

4Ad

144

136

144

166

-

-

-

236

185

159

2Ad+2ch

(0-11.99)

144

136

144

166

-

-

-

236

185

159

Минимум престој

3

2

2

2

2

3

5

5

3

2

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг

Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ