Пребарување

Внесете клучни зборови:

Велигден 2019

CHROUSSO VILLAGE 4* PALIOURI

CHROUSSO VILLAGE 4* PALIOURI

CHROUSSO VILLAGE 4* PALIOURI             158 СОБИ                                www.chrousso.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

5

26.04-29.04

STUDIO FOR SINGLE USE

1Ad

75

1Ad+1ch(0-1)

75

1 BEDROOM APARMENT

2Ad

113

3Ad

152

3Ad+1ch(0-1)

152

3Ad+1ch(2-12.99)

152

3Ad+2ch(0-1)

152

3Ad+2ch(0-1)

(2-12.99)

152

3Ad+2ch(2-12.99)

169

2Ad+1ch(0-1)

113

2Ad+1ch(2-12.99)

113

4Ad

180

4Ad+1ch(0-1)

180

4Ad+1ch(2-12.99)

180

2Ad+2ch(0-1)

113

2Ad+2ch(0-1)

(2-12.99)

113

2Ad+2ch(2-12.99)

129

2Ad+3ch(0-1)

113

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

(2-12.99)

113

2Ad+3ch(0-1)

(2-12.99)(2-12.99)

129

2Ad+3ch(2-12.99)

147

FAMILY ROOM LARGE

2Ad

113

3Ad

152

3Ad+1ch(0-1)

152

3Ad+1ch(2-12.99)

152

3Ad+2ch(0-1)

152

3Ad+2ch(0-1)

(2-12.99)

152

3Ad+2ch(2-12.99)

169

2Ad+1ch(0-1)

113

2Ad+1ch(2-12.99)

113

4Ad

180

4Ad+1ch(0-1)

180

4Ad+1ch(2-12.99)

180

2Ad+2ch(0-1)

113

2Ad+2ch(0-1)

(2-12.99)

113

2Ad+2ch(2-12.99)

129

2Ad+3ch(0-1)

113

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

(2-12.99)

113

2Ad+3ch(0-1)

(2-12.99)(2-12.99)

129

2Ad+3ch(2-12.99)

147

STUDIO

2Ad

97

3Ad

130

2Ad+1ch(0-1)

97

2Ad+1ch(2-12.99)

97

Минимум престој

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан, 2 базена, 2 пул бара, главен бар, детски базен ,детско игралиште,тенис, пинг понг, одбојка, мини маркет, кошарка,спортови на вода,нуркање

Соби: кујна,радио,САТ ТВ,балкон,телефон,сеф,клима.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ EASTER 2019