Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA DELIZIOSA (поаѓање од Скопје)

COSTA DELIZIOSA (поаѓање од Скопје)

                                                                               

                                                      COSTA DELIZIOSA 

7 ноќи / 8 дена (со поаѓање од Скопје до Мајами)

Florida (USA), Bahamas, Turks Islands

                                                Поаѓање од Port Everglades ( FLL) : 27.12. 2017.                                                                                  

  

   Датум

      Итинерер

Пристигнување 

Поаѓање

27-12 Среда

Port Everglades ( Florida)

-  

23:00 

28-12 Четврток

Freeport ( Bahamas)

12:00 

18:00 

29-12 Петок

Cruising…

30-12 Сабота

Grand Turks (Turks Islands)

08:00

20:00

31-12 Недела

Amber Cove ( Dominican Rep.)

08:00 

18:00 

01-01 Понеделник

Cruising…

-  

-  

02-01 Вторник

Miami ( Florida)

08:00

18:00

03-01 Среда

Port Everglades ( Florida)

06:00 

 

Внатрешна двокреветна кабина, категорија Classic/ по особа од 1400 еур

 

 Во цената е вклучено:


Цената не вклучува:

- напојници за возрасни 10 еур по ноќ по особа, деца од 4 до 14 год. 5 еур, деца до 4 год. не плаќаат
• факултативни излети на копно
• козметички третмани, личен тренер за фитнес
• медицински услуги
• осигурување

- аеродромски такси 195 eur

- бродски такси 140 еур

Доплати:

- 3 та и 4 та особа попуст од 205 еур

- доплата за еднокреветна соба + 30 %

 

Компанијата го задржува правото на промена на цените без претходна најава!