COSTA DIADEMA ИТАЛИЈА - ФРАНЦИЈА - ШПАНИЈА, 7 ноќи / 8 дена, од Барселона, Крстарења,


Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA DIADEMA ИТАЛИЈА - ФРАНЦИЈА - ШПАНИЈА, 7 ноќи / 8 дена, од Барселона

COSTA DIADEMA
ИТАЛИЈА - ФРАНЦИЈА - ШПАНИЈА, 7 ноќи / 8 дена, од Барселона

Поаѓање од Барселона 05.Март.2018 

Внатрешна Класик кабина 359еур, Премиум внатрешна кабина 429еур,

Надворешна класик кабина 559еур, Надворешна премиум кабина 579еур,

Балконска класик кабина 69еур, Балконска премиум кабина 689еур

3то и 4то возрасно лице 180еур,

Пристанишни такси  140еур.

Date Port Arrival Departure
1 Barcelona (Spain) - 19:00
2 Palma De Mallorca (Spain) 09:00  17:00
3 - cruising - - -
4 Palermo (Sicily) 08:00 16:00
5 Civitavecchia (Italy) 09:00 19:00
6 Savona ( Italy) 08:00 17:00 
7 Marseilles (France) 08:00 17:00
8 Barcelona (Spain) 09:00 -

 

Дете до  18 години во кабина со двајца возрасни  плаќа само пристанишна такса!
Задолжителни типсови  кои се плаќаат на бродот изнесуваат:
Возрасни  10 eur  по лице од ноќ
Деца од 4-14 години плаќаат 50% од овaa сума.
Деца под 4 години не плаќаат пијалоци.
Costa осигурување  7.30 (не е задолжително)

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
•  Крстарење со брод према програмата 
• Сместување во одбраната  кабина  за време на крстарењето со брод (купатило /WC,  клима, сеф, TV)
•  проширен полн пансион на брод ( вечера, полноќна закуска, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера со капетанот
• целодневна анимација 
•  забавна  вечерна  програм  во салоните и баровите со музика во живо. 
• користење на бродскиот простор и опрема (користење на библиотеката, fitness центар, базен,  лежалки на палубата, сауни, пешкири...)
•театарски претстави  
• влазници во коцкарница, ноќен клуб...
• спортски активности (аеробик и слични активности со асистенција на инструктор во сала...) 
• дневни активности ( игри, лов на изгубено богатство, квизови, турнири, караоке, тематски забави и сл.)
 
ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
• типс
•пијалок на брод 
• излети на копно 
•теретаната во wellness центарот и козметичкиот салон, личен тренер
• costa осигурување и осигурување од отказ
 
* Компанијата го задржува правото за промена на цена без предходна најава.