Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA FORTUNA Шпанија, Португалија, Франција, Германија

COSTA FORTUNA
Шпанија, Португалија, Франција, Германија

Spain, Portugal, France, Germany

08 ноќи/ 09 дена

Поаѓања од Барселона  : 30 април 2020

BASIC
Внатрешна двокревтна кабина  по лице од  439 €
Прозорска двокреветна кабина  по лице од 619 €
Балконска двокревтна кабина  по лице од 859 €
3 и 4то возрано лице EUR 125
Доплата за еднокреветна кабина +50%
Пристанишна такса од EUR 160

Дете до  18 години во кабина со двајца возрасни  плаќа само пристанишна такса!

Задолжителни типсови  кои се плаќаат на бродот изнесуваат:
10 евра за возрасен / по ноќ
Деца од 4-14 години плаќаат 50% од овоаа сума .
Деца под 4 години не плаќаат типс
Costa осигурување  11 евра (nе е задолжително)

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА: 
•  Крстарење со брод према програмата 
• Сместување во одбраната  кабина  за време на крстарењето со брод (купатило /WC,  клима, сеф, TV)
•  проширен полн пансион на брод ( вечера, полноќна закуска, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера со капетанот
• целодневна анимација 
•  забавна  вечерна  програм  во салоните и баровите со музика во живо. 
• користење на бродскиот простор и опрема (користење на библиотеката, fitness центар, базен,  лежалки на палубата, сауни, пешкири...)
• театарски претстави  
• влазници во коцкарница, ноќен клуб...
• спортски активности (аеробик и слични активности со асистенција на инструктор во сала...) 
• дневни активности ( игри, лов на изгубено богатство, квизови, турнири, караоке, тематски забави и сл.)
*** Пакет пијалоци “ PRANZO&CENA” вклучен за Comfort Classik кабина ( за сите патници во кабината)
*** Пакет пијалоци “ BRINDIAMO” вклучен за Comfort Premium кабина ( за сите патници во кабината)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:
• типс
•пијалок на брод 
• излети на копно 
•теретаната во   wellness центарот  и козметичкиот салон , личен тренер
• costa осигурување и осигурување од отказ 

Компанијата го задржува правото за промена на цена без предходна најава!