Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA NeoCLASSICA

COSTA NeoCLASSICA

Costa NeoCLASSICA

8 ноќи/ 10 дена 

Maldivi- Sri Lanka-Indija

Поаѓање од Скопје за Мале,15 декември 2017 

 Поаѓање од Мале (MLE): 16 декември 2017 (+ 1ноќевање во Мумбаи)

                                                                                         

Датум

Пристаниште

пристигнување

  поаѓање

16-12 Sat

Male ( Maldivi)

-  

17-12 Sun

Male ( Maldivi)

-  

20:00

18-12 Mon

Cruising…

-

-

19-12 Tue

Colombo ( Sri Lanka)

07:00 

17:00 

20-12 Wed

Cruising…

-

-

21-12 Thu

Mormugao ( Indija)

08:30 

17:00  

22-12 Fri

Bombay/Mumbai ( Indija)

08:00 

-  

23-12 Sat

Bombay/Mumbai ( Indija)

-  

-  

 

Внатрешна двокреветна кабина  Classic IC/ по особа   1059 еур

плус Бродски такси 140 eur

Доплата за еднокреветна кабина од +50%

Деца до 18 год. во кабина со двајца возрасни плаќаат само бродски такси !

 

       Во цента е вклучено:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда