Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA SMERALDA Медитеранско крстарење

Поаѓања од Барселона зa следниве датуми: 
06 / 13/ 20 / 27 јануари 2020
03 / 10 / 17 / 24 февруари 2020
02 / 09 / 16/  23 март 2020

BASIC
Внатрешна двокреветна кабина по лице од 499 €
Прозорска двокреветна кабина по лице од 669 €
Балконска двокревтна кабина  по лице од 739 €
3 и 4то возрано лице 250 €
Доплата за еднокреветна кабина +30%
Пристанишна такса EUR 150


* Дете до  18 години во кабина со двајца возрасни  плаќа само пристанишна такса!


Задолжителни типсови  кои се плаќаат на бродот изнесуваат:
- 10 евра за возрасен / по ноќ
- Деца од 4-14 години плаќаат 50% од овоаа сума .
- Деца под 4 години не плаќаат типс
- Costa осигурување  11 евра (nе е задолжително)

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА: 
•  Крстарење со брод према програмата 
• Сместување во одбраната  кабина  за време на крстарењето со брод (купатило /WC,  клима, сеф, TV)
•  проширен полн пансион на брод ( вечера, полноќна закуска, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера со капетанот
• целодневна анимација 
•  забавна  вечерна  програм  во салоните и баровите со музика во живо. 
• користење на бродскиот простор и опрема (користење на библиотеката, fitness центар, базен,  лежалки на палубата, сауни, пешкири...)
•театарски претстави  
• влазници во коцкарница, ноќен клуб...
• спортски активности (аеробик и слични активности со асистенција на инструктор во сала...) 
• дневни активности ( игри, лов на изгубено богатство, квизови, турнири, караоке, тематски забави и сл.)
*** Пакет пијалоци “ PRANZO&CENA” вклучен за Comfort Classik кабина ( за сите патници во кабината)
*** Пакет пијалоци “ BRINDIAMO” вклучен за Comfort Premium кабина ( за сите патници во кабината)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА :
• типс
•пијалок на брод 
• излети на копно 
•теретаната во   wellness центарот  и козметичкиот салон , личен тренер
• costa осигурување и осигурување од отказ 

Компанијата го задржува правото за промена на цена без предходна најава!