Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Emerald 4*, Basnko Early Booking Discount

Emerald 4*, Basnko
Early Booking Discount

EMERALD **** БАНСКО 140 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

 

21.12-27.12

03.01-10.10

28.12-02.01

11.01-31.01

01.03-25.03

01.02-28.02

DBL STANDARD

1adl

77

112

55

57

1adl+1chd 2-12.99

74

91

52

56

1adl+2chd 2-12.99

86

103

64

68

2adl

91

114

65

69

2adl+1chd 2-12.99

103

126

77

81

3adl

123

153

88

94

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

101

123

75

79

1adl+1chd 2-12.99

102

124

76

80

1adl+2chd 2-12.99

115

137

88

92

1adl+3chd 2-12.99

127

149

100

105

2adl

102

124

76

80

2adl+1chd 2-12.99

115

137

88

92

2adl+2chd 2-12.99

127

149

100

105

3adl

138

168

103

108

3adl+1chd 2-12.99

151

180

115

121

FAMILY ROOM

1adl

135

168

95

101

1adl+1chd 2-12.99

136

169

96

102

1adl+2chd 2-12.99

137

170

97

103

1adl+3chd 2-12.99

138

171

98

104

2adl

136

169

96

102

2adl+1chd 2-12.99

137

170

97

103

2adl+2chd 2-12.99

138

171

98

104

3adl

137

170

97

103

3adl+1chd 2-12.99

160

199

113

121

4adl

169

210

120

128

TWO BEDROOMS APARTMENT

1adl

162

201

123

135

1adl+1chd 2-12.99

163

202

124

136

1adl+2chd 2-12.99

164

203

125

137

1adl+3chd 2-12.99

165

204

126

138

1adl+4chd 2-12.99

166

205

127

139

1adl+5chd 2-12.99

167

206

128

140

2adl

163

202

124

136

2adl+1chd 2-12.99

164

203

125

137

2adl+2chd 2-12.99

165

204

126

138

2adl+3chd 2-12.99

166

205

127

139

2adl+4chd 2-12.99

167

206

128

140

3adl

164

203

125

137

3adl+1chd 2-12.99

165

204

126

138

3adl+2chd 2-12.99

166

205

127

139

3adl+3chd 2-12.99

167

206

128

140

4adl

165

204

126

138

4adl+1chd 2-12.99

166

205

127

139

4adl+2chd 2-12.99

167

206

128

140

5adl

166

205

127

139

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 27 денa

100%

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Мин. престој

-

5

-

-

Соби:мини бар, балкон, телефон,САТ ТВ, фен

Опис: конференциска сала ,затворен базен, лоби бар, ресторан,продавница,интернет,фитнес сала,сауна,масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба, билијард, сеф

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 70 ЕУР, деца од 2-12.99 год. 45 ЕУР

Локација:100 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна,фитнес,турска бања и џакузи , интернет во лоби Доплата за паркинг 6 Еур на ден

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2018 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2018 10% ПОПУСТ

7=6 ,10=9,11=10,12=10,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ПОСЛЕ 01.03.2019

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД