Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Evergreen 3*, Bansko Early Booking Discount

Evergreen 3*, Bansko
Early Booking Discount

EVERGREEN APART& SPA 3БАНСКО www.evergreen-bansko.com                    

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1/2

01.12-06.12

10.12-20.12

18.03-28.04

21.12-27.12

04.01-17.01

18.02-17.03

28.12-03.01

 

18.01-17.02

 

STUDIO

1adl

30

35

68

37

 

1adl+1chd 3-11.99

40

47

82

51

 

1adl+2chd 3-11.99

41

48

83

52

 

2adl

40

47

82

51

 

2adl+1chd 3-11.99

41

48

83

52

 

3adl

56

66

116

72

 

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

44

50

86

55

 

1adl+1chd 3-11.99

45

51

87

56

 

1adl+2chd 3-11.99

46

52

88

57

 

1adl+3chd 3-11.99

57

66

110

71

 

2adl

45

51

87

56

 

2adl+1chd 3-11..99

46

52

88

57

 

2adl+2chd 3-11.99

57

66

110

71

 

3adl

63

72

122

78

 

3adl+1chd 3-11.99

64

73

123

79

 

4adl

81

93

156

101

 

TWO BEDROOM APARTMENT

1adl

81

95

166

104

 

1adl+1chd 3-11.99

82

96

167

105

 

1adl+2chd 3-11.99

83

97

168

106

 

1adl+3chd 3-11.99

84

98

169

107

 

1adl+4chd 3-11.99

85

99

170

108

 

1adl+5chd 3-11.99

97

112

192

122

 

2adl

82

96

167

105

 

2adl+1chd 3-11.99

83

97

168

106

 

2adl+2chd 3-11.99

84

98

169

107

 

2adl+3chd 3-11.99

85

99

170

108

 

2adl+4chd 3-11.99

97

112

192

122

 

3adl

83

97

168

106

 

3adl+1chd 3-11.99

84

98

169

107

 

3adl+2chd 3-11.99

85

99

170

108

 

3adl+3chd 3-11.99

97

112

192

122

 

4adl

84

98

169

107

 

4adl+1chd 3-11.99

85

99

170

108

 

4adl+2chd 3-11.99

97

112

192

122

 

5adl

102

118

203

128

 

5adl+1chd 3-11.99

103

119

204

129

 

6adl

119

131

237

150

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

STUDIO

1adl

42

46

79

49

 

1adl+1chd 3-11.99

56

62

98

67

 

1adl+2chd 3-11.99

57

63

99

68

 

2adl

56

62

98

67

 

2adl+1chd 3-11.99

57

63

99

68

 

3adl

78

87

137

94

 

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

59

66

101

70

 

1adl+1chd 3-11.99

60

67

102

71

 

1adl+2chd 3-11.99

61

68

103

72

 

1adl+3chd 3-11.99

77

85

129

91

 

2adl

60

67

102

71

 

2adl+1chd 3-11..99

61

68

103

72

 

2adl+2chd 3-11.99

84

94

143

100

 

3adl

85

95

144

101

 

3adl+1chd 3-11.99

86

96

145

102

 

4adl

108

121

185

129

 

TWO BEDROOM APARTMENT

1adl

112

126

197

135

 

1adl+1chd 3-11.99

113

127

198

136

 

1adl+2chd 3-11.99

114

128

199

137

 

1adl+3chd 3-11.99

115

129

200

138

 

1adl+4chd 3-11.99

116

130

201

139

 

1adl+5chd 3-11.99

132

147

227

157

 

2adl

113

127

198

136

 

2adl+1chd 3-11.99

114

128

199

137

 

2adl+2chd 3-11.99

115

129

200

138

 

2adl+3chd 3-11.99

116

130

201

139

 

2adl+4chd 3-11.99

132

147

227

157

 

3adl

114

128

199

137

 

3adl+1chd 3-11.99

115

129

200

138

 

3adl+2chd 3-11.99

116

130

201

139

 

3adl+3chd 3-11.99

132

147

227

157

 

4adl

115

129

200

138

 

4adl+1chd 3-11.99

116

130

201

139

 

4adl+2chd 3-11.99

132

147

227

157

 

5adl

139

155

240

165

 

5adl+1chd 3-11.99

140

156

241

166

 

6adl

162

181

280

193

 

Мин. престој

-

3

4

3

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

Отказ

Под 3 дена 1ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

 

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

 

Соби: ТВ, телефон, кујна

Опис: ресторан, бар, сауна, парна бања , затворен базен, масажа, паркинг

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 65 Еур за деца и 35 Еур за возрасни

Локација: 300 метри од Гондолата

Цената вклучува:фитнес,затворен базен,џакузи,сауна ,отворен паркинг, парна бања и WI-FI. Затворен паркинг со доплата од 3 Еур на денБањарка со доплата од 3 Еур за цел престој.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2018 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.12.2018 10% ПОПУСТ

12=10 и 7=6 ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД