Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

Flora Residence

Flora Residence

FLORA RESIDENCE БОРОВЕЦ                

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

27.12-03.01

20.12-26.12

04.01-10.01

01.02-28.02

11.01-31.01

01.03-31.03

STUDIO

1adl

117

79

61

1 adl+1chd 2-11.99

118

80

62

1adl+2chd 2-11.99

132

92

71

1 adl+3chd 2-11.99

147

105

80

adl

118

80

62

2adl+1chd 2-11.99

132

92

71

2adl+2chd 2-11.99

147

105

80

adl

141

100

77

3 adl+1chd 2-11.99

156

112

87

adl

164

120

93

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

121

83

66

1 adl+1chd 2-11.99

109

84

67

1adl+2chd 2-11.99

137

97

76

1 adl+3chd 2-11.99

151

109

85

adl

122

85

67

2adl+1chd 2-11.99

137

97

76

2adl+2chd 2-11.99

151

109

85

adl

146

105

82

3 adl+1chd 2-11.99

160

117

91

adl

169

125

98

Користење базен

3

3

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 20 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:Flora Residance е депанданс на хотел Flora **** Боровец

Локација: 150 метри од ски лифтовите

6=5,7=6, 10=8 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 01.03.2018 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2017 )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда