Пребарување

Внесете клучни зборови:

Велигден 2019

GRECOTEL PELLA BEACH 4*,Hanioti

GRECOTEL PELLA BEACH 4*,Hanioti

GRECOTEL PELLA BEACH **** HANIOTI                                         www.grecotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

1/5

26.04-29.04

SINGLE ROOM

1Ad

105

DOUBLE ROOM

2Ad

138

BUNGALOW SUMMER SEA VIEW

2Ad

155

3Ad

193

2Ad+1ch(0-1)

155

2Ad+1ch

ж(2-12.99)

155

DOUBLE PREMIER SEA VIEW

2Ad

177

3Ad

221

2Ad+1ch(0-1)

177

2Ad+1ch

(2-12.99)

177

JUNIOR SUITE SEA VIEW OPEN PLAN BATH

2Ad

210

DOUBLE PREMIER SIDE SEA VIEW

2Ad

166

3Ad

208

2Ad+1ch(0-1)

166

2Ad+1ch

(2-12.99)

166

FAMILY MASTER SIDE SEA VIEW

2Ad

254

2Ad+1ch(0-1)

254

2Ad+1ch

(2-12.99)

254

2Ad+2ch(0-1)

254

2Ad+2ch

(0-1)(2-12.99)

254

2Ad+2ch

(2-12.99)

254

SUITE MASTER SIDE SEA VIEW

2Ad

254

2Ad+1ch(0-1)

254

2Ad+1ch

(2-12.99)

254

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –КОМПЛЕТ ПАНСИОН

SINGLE ROOM

1Ad

122

DOUBLE ROOM

2Ad

171

BUNGALOW SUMMER SEA VIEW

2Ad

188

3Ad

243

2Ad+1ch(0-1)

188

2Ad+1ch

(2-12.99)

188

DOUBLE PREMIER SEA VIEW

2Ad

210

3Ad

271

2Ad+1ch(0-1)

210

2Ad+1ch

(2-12.99)

210

JUNIOR SUITE SEA VIEW OPEN PLAN BATH

2Ad

243

DOUBLE PREMIER SIDE SEA VIEW

2Ad

199

3Ad

257

2Ad+1ch(0-1)

199

2Ad+1ch

(2-12.99)

199

FAMILY MASTER SIDE SEA VIEW

2Ad

287

2Ad+1ch(0-1)

287

2Ad+1ch

(2-12.99)

287

2Ad+2ch(0-1)

287

2Ad+2ch

(0-1)(2-12.99)

287

2Ad+2ch

(2-12.99)

287

SUITE MASTER SIDE SEA VIEW

2Ad

287

2Ad+1ch(0-1)

287

2Ad+1ch

(2-12.99)

287

Мин.престој

3

Stayover tax 3 ЕУР за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар на плажа,таверна на плажа,ТВ салон,интернет,базен,фитнес, на сама плажа,анимација

Соби: балкон, фен,телефон,САТ ТВ, радио,клима,фрижидер

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ EASTER 2019

СО ВКЛУЧЕНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ОБРОЦИ И МУЗИЧКА ПРОГРАМА