Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2018/19

Hot Springs Medical hotel Banya

Hot Springs Medical hotel
Banya

 

Редовен Ценовник | 2018

ПОЛУЛАНСИОН

Број на соби

75 соби

25 соби

23 соби

10 соби

максимум сместување

2+0

2+1

2+2

2+2

ПЕРИОД

Денови

DBL Comfort

DBL Executive

ALPIN Studio

JUNIOR Suite

Цена по лице од ноќ (минимум 2 лица во соба)

07.01-03.02.2018

Петок - сабота

58.5 €

61.3 €

74.8 €

86.6 €

Недела - четврток

48.4 €

50.6 €

64.1 €

76.5 €

04.02-05.04.2018

Петок - сабота

56.2 €

59.1 €

68.6 €

81.0 €

Недела - четврток

46.1 €

48.9 €

59.1 €

70.9 €

06.04-14.04.2018

Петок - сабота

58.5 €

61.3 €

74.8 €

86.6 €

Недела - четврток

48.4 €

50.6 €

64.1 €

76.5 €

15.04-14.06.2018

Петок - сабота

59.6 €

62.4 €

66.4 €

77.1 €

Недела - четврток

48.4 €

51.7 €

56.8 €

66.9 €

15.06-12.07.2018

Петок - сабота

61.9 €

65.8 €

72.6 €

85.5 €

Недела - четврток

51.2 €

54.0 €

61.9 €

74.8 €

13.07-15.09.2018

Петок - сабота

64.7 €

67.5 €

78.7 €

91.7 €

Недела - четврток

53.4 €

56.2 €

67.5 €

81.0 €

16.09-29.11.2018

Петок - сабота

59.6 €

62.4 €

66.4 €

77.1 €

Недела - четврток

48.4 €

51.7 €

56.8 €

66.9 €

30.11-20.12.2018

Петок - сабота

67.5 €

71.4 €

78.7 €

91.7 €

Недела - четврток

56.2 €

59.1 €

67.5 €

81.0 €

Цена за едноќреветна соба 

-20% од цената на двокреветна соба

Минимум престој за време на викенд - 2 ноќи

  

Доплати
Валидни за сите типови на сместување

Дете 0-5.99 на редовно легло 

бесплатно

Дете 0-5.99 на дополнително легло

бесплатно

Дете 6 - 11.99 на редовно легло 

-25%

Дете 6 - 11.99 на прво дополнително легло 

29 € 

Дете 6 - 11.99  на второ дополнително легло 

20 € 

Возрасен / дете 12+ на прво дополн. легло 

38,5 € 

Возрасен / дете 12+ на второ дополн. легло 

29 € 

 


 

Пакети

Пакет Одмор

-15% за резервации на 5+ ноќевања (валидно и за дополнително легло)

Пакет -10%

За резервации на 3 или 4 ноќевања (валидно и за дополнително легло)

Минимум престој за време на викенд - 2 ноќи

Пакетите не се валидни за време на празници и не се комбинираат со други попусти

  

Содржини во СПА центарот: