Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

HOTEL CLUB A 3*, Kopaonik

HOTEL CLUB A 3*, Kopaonik

 

Цената вклучува:
Сместување на база полупансион (појадок и вечера)
          
Цената не вклучува (задолжително плаќање при резервација):
Tакса за престој која за возрасни изнесува 100 дин (1€) по лице за ноќевање, за деца од 7-15 год. изнесува 50 дин (0,5€) по лице за ноќевање. Деца до 7 год. не плаќаат такса за престој.
Осигурување  за возрасни изнесува  (0,2€) по лице за ноќевање, за деца над 4 год. изнесува  (0,2€) по лице за ноќевање. Деца до 4 год. не плаќаат .
                                            
Цената не вклучува (незадолжително плаќање на рецепција):
Дочек на Нова Година  свечена вечера со музичка програма 31.12.2017
Цената за возрасни изнесува 50€
Деца до 7 год. во присуство со 2 возрасни не плаќаат
Деца од 7-15 год. -50%
                                            
Услови за деца:
Деца од 0-4 год. во придружба на двајца возрасни доколку користи заеднички кревет – БЕСПЛАТНО                        
Деца од 4-7 год. во придружба на двајца возрасни доколку користи заеднички кревет – 50%    
Деца од 4-12 год  во придружба на еден или двајца возрасни на посебен кревет – 70%