Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

ICE ANGELS 4*

ICE ANGELS 4*

ХОТЕЛ “ICE ANGELS” **** БОРОВЕЦ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН СО ВКЛУЧЕН ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

30.12-05.01

23.12-29.12

10.02-16.02

06.01-09.02

17.02-31.03

DBL STANDARD

1adl

110

99

69

1adl+1chd 7-11.99

133

118

84

1adl+2chd 7-11.99

173

154

110

2adl

157

139

99

2adl+1chd 7-11.99

196

174

124

3adl

220

195

139

STUDIO

1adl+1chd 7-11.99

183

163

130

1adl+2chd 7-11.99

192

172

139

1adl+3chd 7-11.99

201

181

148

2adl

183

163

130

2adl+1chd 7-11.99

192

172

139

2adl+2chd 7-11.99

201

181

148

3adl

200

180

147

3adl+1chd 7-11.99

209

189

156

STUDIO DELUXE

1adl+1chd 7-11.99

196

175

142

1adl+2chd 7-11.99

204

185

151

2adl

196

175

142

2adl+1chd 7-11.99

204

185

151

3adl

212

192

159

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 7-11.99

240

218

193

1adl+2chd 7-11.99

241

219

194

1adl+3chd 7-11.99

242

220

195

1adl+4chd 7-11.99

251

229

204

1adl+5chd 7-11.99

260

238

213

2adl

240

218

193

2adl+1chd 7-11.99

241

219

194

2adl+2chd 7-11.99

242

220

195

2adl+3chd 7-11.99

251

229

204

2adl+4chd 7-11.99

260

238

213

3adl

241

219

194

3adl+1chd 7-11.99

242

220

195

3adl+2chd 7-11.99

251

229

204

3adl+3chd 7-11.99

260

238

213

4adl

242

220

195

4adl+1chd 7-11.99

251

229

204

4adl+2chd 7-11.99

260

238

213

5adl

259

237

212

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

1adl+1chd 7-11.99

251

229

204

1adl+2chd 7-11.99

252

230

205

1adl+3chd 7-11.99

253

231

206

1adl+4chd 7-11.99

262

240

216

2adl

251

229

204

2adl+1chd 7-11.99

252

230

205

2adl+2chd 7-11.99

253

231

206

2adl+3chd 7-11.99

262

240

216

3adl

252

230

205

3adl+1chd 7-11.99

253

231

206

3adl+2chd 7-11.99

262

240

216

4adl

253

231

206

4adl+1chd 7-11.99

262

240

216

5adl

270

248

223

Минимум престој

4

-

-

Tакса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Соби: САТ ТВ, мини бар, фен

Опис: ресторан, ноќен клуб, лоби бар, конференциска сала, ски гардроба,СПА центар,WI-FI, паркинг, мал затворен базен

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 70 Еур за возрасни и 35 Еур за деца

Локација: Во цнтарот на Боровец, 10 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: користење на затворен базен, паркинг и WI-FI

Отказ на резервација

Под 25 ден 100%

Под 10 дена 1 ноќевања

Под 10 дена 1 ноќевања

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 09.02.2018 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 17.02.2018

( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ 21.11.2018 )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД