Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

Iceberg 4*

Iceberg 4*

ХОТЕЛ “ICEBERG” **** БОРОВЕЦ               107 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

17.12-28.12

15.01-28.01

19.02-06.03

29.12-02.01

03.01-14.01

29.01-18.02

07.03-31.03

DBL STANDARD

adl

57

101

68

51

1adl+1chd 2-12.99

58

102

69

52

1adl+2chd 2-12.99

73

128

87

66

2adl

58

102

69

52

2adl+1chd 2-12.99

73

128

87

66

3adl

81

143

97

73

DBL VIP

1adl+1chd 2-12.99

69

122

80

58

2adl

69

122

80

58

TRIPLE STANDARD

1adl+1chd 2-12.99

86

147

102

69

1adl+2chd 2-12.99

87

148

103

70

2adl

86

147

102

69

2adl+1chd 2-12.99

87

148

103

70

3adl

87

148

103

70

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 2-12.99

113

202

136

80

1adl+2chd 2-12.99

114

203

137

81

1adl+3chd 2-12.99

115

204

138

82

1adl+4chd 2-12.99

135

239

161

96

1adl+5chd 2-12.99

155

273

184

110

2adl

113

202

136

80

2adl+1chd 2-12.99

114

203

137

81

2adl+2chd 2-12.99

115

204

138

82

2adl+3chd 2-12.99

135

239

161

96

2adl+4chd 2-12.99

155

273

184

110

3adl

114

203

137

81

3adl+1chd 2-12.99

134

238

160

95

3adl+2chd 2-12.99

154

272

183

109

3adl+3chd 2-12.99

173

306

207

123

4adl

145

258

173

103

4adl+1chd 2-12.99

165

292

197

117

4adl+2chd 2-12.99

184

326

220

131

5adl

170

312

210

125

5adl+1chd 2-12.99

195

346

233

139

6adl

207

366

247

147

ONE BEDROOM APARTMENT VIP

1adl+1chd 2-12.99

136

235

147

96

1adl+2chd 2-12.99

137

236

148

97

1adl+3chd 2-12.99

138

237

149

98

1adl+4chd 2-12.99

156

268

168

111

1adl+5chd 2-12.99

173

298

187

123

2adl

136

235

147

96

2adl+1chd 2-12.99

137

236

148

97

2adl+2chd 2-12.99

138

237

149

98

2adl+3chd 2-12.99

155

268

168

110

2adl+4chd 2-12.99

173

298

187

123

3adl

137

237

148

97

3adl+1chd 2-12.99

160

276

173

113

3adl+2chd 2-12.99

155

268

168

111

3adl+3chd 2-12.99

173

298

187

123

4adl

173

300

187

123

4adl+1chd 2-12.99

156

268

168

111

4adl+2chd 2-12.99

173

298

187

123

5adl

165

285

180

112

5adl+1chd 2-12.99

183

315

197

129

6adl

193

333

209

137

Мин. Престој

-

4

-

-

Такса по лице

( еднократно)

4

4

4

4

Отказ

Под дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 00%

Под 10 дена 1 ноќевање

Под дена 1 ноќевање

No show

2 ноќевана

100%

2 ноќевана

2 ноќевана

Соби: фрижидер, балкон, телефон, САТ ТВ, фен

Опис: затворен базен, лоби бар, ресторан, менувачница, продавница,фитнес сала, сауна, масажа, солариум, џакузи,СПА центар, лекар, сеф

Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен,џакузи и фитнес Паркинг со доплата 5.5 Еур на ден

7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 15.01 ДО 28.01.2018 И ОД 05.03 ДО 31.03.2018

6=5 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 05.03 ДО 31.03.2018

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД