Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

IGLIKA PALACE 4*

IGLIKA PALACE 4*

Early Booking Discount понуда од Iglika Palace 4*

 

IGLIKA PALACE **** БОРОВЕЦ               

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

 

19.12-25.12

26.01-15.02

26.12-01.01

02.01-25.01

16.02-04.03

05.03-09.04

 

DBL STANDARD

1 adl

48

88

57

48

 

1adl+1chd 2-11.99

57

96

68

57

 

1adl+2chd 2-11.99

66

97

79

66

 

2 adl

65

96

78

65

 

2adl+1chd 2-11.99

66

97

79

66

 

3 adl

89

132

107

89

 

DOUBLE ECONOMY

1 adl

31

78

48

40

 

1adl+1chd 2-11.99

35

85

57

47

 

2 adl

40

85

65

54

 

STUDIO

1 adl

91

141

111

91

 

1 adl+1chd 2-11.99

92

142

112

92

 

1adl+2chd 2-11.99

93

143

113

93

 

2adl

92

142

112

92

 

2adl+1chd 2-11.99

93

143

113

93

 

2adl+2chd 2-11.99

94

144

114

94

 

3adl

93

143

113

93

 

APART COMPLEX IGLIKA PALACE 2

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

VILLA IGLIKA

1 adl

66

108

77

66

 

1 adl+1chd 2-11.99

67

109

78

67

 

1adl+2chd 2-11.99

68

110

79

68

 

1adl+3chd 2-11.99

69

111

80

69

 

1adl+4chd 2-11.99

70

112

81

70

 

1adl+5chd 2-11.99

71

113

82

71

 

2adl

67

109

78

67

 

2adl+1chd 2-11.99

68

110

79

68

 

2adl+2chd 2-11.99

69

111

80

69

 

2adl+3chd 2-11.99

70

112

81

70

 

2adl+4chd 2-11.99

71

113

82

71

 

3adl

68

110

79

68

 

3adl+1chd 2-11.99

69

111

80

69

 

3adl+2chd 2-11.99

70

112

81

70

 

3adl+3chd 2-11.99

71

113

82

71

 

4adl

69

111

80

69

 

4adl+1chd 2-11.99

70

112

81

70

 

4adl+2chd 2-11.99

71

113

82

71

 

5adl

75

117

86

75

 

Појадок

4.50

4.50

4.50

4.50

 

Деца од 2-11.99 г.

2.50

2.50

2.50

2.50

 

Полупансион

14

14

14

14

 

Деца од 2-11.99 г.

7

7

7

7

 

Такса по лице на ден

0.60

0.60

0.60

0.60

 

Минимум престој

-

7

-

-

 

Отказ

 

Под 5 дена

2 ноќевањa

После 05.12.2018100%

Под 7 дена

2 ноќевањa

Под 5 дена

2 ноќевањa

 

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

 

Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон

Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар

Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лоби, пауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот

(само за гостите на база полупансион )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 15 % ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 26.12 ДО 01.01.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 10 % ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 26.12 ДО 01.01.2019)

 

GLIKA PALACE **** БОРОВЕЦ               

ЦЕНИ ЗА СОБА ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

RL

07.01-14.01

14.01-20.01

ПОЛУПАНСИОНИ

6 ПОЛУПАНСИОНИ

DBL STANDARD

adl

399

342

1adl+1chd 2-11.99

476

408

1adl+2chd 2-11.99

553

474

adl

546

468

2adl+1chd 2-11.99

553

474

adl

749

642

STUDIO

adl

777

666

1 adl+1chd 2-11.99

784

672

1adl+2chd 2-11.99

791

678

2adl

784

672

2adl+1chd 2-11.99

791

678

2adl+2chd 2-11.99

798

684

3adl

791

678

Такса по лице на ден

0.60

0.60

Минимум престој

7

6

Отказ

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

No show

100%

100%

Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон

Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар

Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лобипауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот

(само за гостите на база полупансион )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 15 % ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 10 % ПОПУСТ