Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

KAMELIA 4*

KAMELIA 4*

Early Booking Discount понуда од Apart Hotel Kamelia 4*

APART HOTEL KAMELIA 4* PAMPOROVO www.kamelia-hotel-pamporovo.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

 

01.12-16.12

05.03-15.04

17.12-26.12

03.01-06.01

27.12-02.01

07.01-20.01

21.01-04.03

STUDIO

1 adl

48

75

108

52

66

1 adl+1chd 6-11.99

49

76

109

53

67

2 adl

49

76

109

53

67

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

52

79

117

57

72

1 adl+1chd 6-11.99

53

80

118

58

73

1 adl+2chd 6-11.99

65

97

142

70

89

1 adl+3 chd 6-11.99

76

113

166

82

104

2 adl

53

80

118

58

73

2 adl+1chd 6-11.99

65

97

142

70

89

2 adl+2chd 6-11.99

76

113

166

82

104

3 Adl

75

112

165

81

103

TWO BEDROOM APARTMENTS

1 adl

86

130

201

95

121

1 adl+1chd 6-11.99

87

131

202

96

122

1 adl+2chd 6-11.99

88

132

203

97

123

1 adl+3 chd 6-11.99

89

133

204

98

124

1 adl+4 chd 6-11.99

98

147

225

108

138

1 adl+5 chd 6-11.99

108

161

247

119

151

2 adl

87

131

202

96

122

2 adl+1chd 6-11.99

88

132

203

97

123

2 adl+2chd 6-11.99

89

133

204

98

124

2 adl+3 chd 6-11.99

98

147

225

108

138

2 adl+4 chd 6-11.99

108

161

247

119

151

3 adl

88

132

203

97

123

3 adl+1chd 6-11.99

89

133

204

98

124

3 adl+2chd 6-11.99

98

147

225

108

138

3adl+3 chd 6-11.99

108

161

247

119

151

4 adl

89

133

204

98

124

4 adl+1chd 6-11.99

98

147

225

108

138

4 adl+2chd 6-11.99

108

161

247

119

151

5 Adl

107

160

246

118

150

THREE BEDROOMS APARTMENT

1 adl

115

181

281

121

161

1 adl+1chd 6-11.99

116

182

282

122

162

1 adl+2chd 6-11.99

117

183

283

123

163

1 adl+3 chd 6-11.99

118

184

284

124

164

1 adl+4 chd 6-11.99

119

185

285

125

165

1 adl+5 chd 6-11.99

120

186

286

126

166

1 adl+6 chd 6-11.99

129

200

306

136

178

1 adl+7 chd 6-11.99

137

213

326

145

190

2 adl

116

182

282

122

162

2 adl+1chd 6-11.99

117

183

283

123

163

2 adl+2chd 6-11.99

118

184

284

124

164

2 adl+3 chd 6-11.99

119

185

285

125

165

2 adl+4 chd 6-11.99

120

186

286

126

166

2 adl+5 chd 6-11.99

129

200

306

136

178

2 adl+6 chd 6-11.99

137

213

326

145

190

3 adl

117

183

283

123

163

3 adl+1chd 6-11.99

118

184

284

124

164

3 adl+2chd 6-11.99

119

185

285

125

165

3adl+3 chd 6-11.99

120

186

286

126

166

3 adl+4 chd 6-11.99

129

200

306

136

178

3adl+5 chd 6-11.99

137

213

326

145

190

4 adl

118

184

284

124

164

4 adl+1chd 6-11.99

119

185

285

125

165

4 adl+2chd 6-11.99

120

186

286

126

166

4 adl+3 chd 6-11.99

129

200

306

136

178

4adl+4 chd 6-11.99

137

213

326

145

190

5 adl

119

185

285

125

165

5 adl+1chd 6-11.99

120

186

286

126

166

5 adl+2chd 6-11.99

129

200

306

136

178

5adl+3 chd 6-11.99

137

213

326

145

190

6 adl

120

186

286

126

166

6 adl+1chd 6-11.99

129

200

306

136

178

6 adl+2chd 6-11.99

137

213

326

145

190

7 Adl

136

212

325

144

189

Ноќевање со појадок

6

6

6

6

6

Деца од 6-11.99 г.

3

3

3

3

3

Полупансион

15

15

15

15

15

Деца од 36-11.99 г.

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

Минимум престој

-

-

5

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 14 дена

1 ноќевање

Под 14 дена

1 ноќевање

После 01.12.2018

100%

Под 14 дена

1 ноќевање

Под 14 дена

1 ноќевање

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

ЗА СЕКОЈА ОТКАЖАНА РЕЗЕРВАЦИЈА СО EBD СЕ НАПЛАЌА 1 НОЌЕВАЊЕ

Соби: комплет опремени кујни, фрижидер,кафемат,тостер,САТ ТВ, телефон,интернет,камин

Опис: лоби, ресторан, бар, бизнис центар,ски гардероба, затворен базен, сауна, парна бања,зона за релаксација,џакузи,паркинг

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 90 ЕУр за возрасни и 50 Еур за деца од 6-11.99 год. ( задолжителна)

Локација: во близина на лифт станицата Студенец

Цената вклучува:користење на затворен базен, фитнес,интернет,детска анимација, паркинг, ски гардероба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2018 10% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2019)