Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

Lucky 5*

Lucky 5*

ХОТЕЛ “LUCKY BANSKO ” ***** БАНСКО                       102    СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-20.12

05.03-10.04

21.12-27.12

03.01-07.01

22.01-17.02

28.12-02.01

08.01-21.01

18.02-04.03

 

STUDIO LUX

1adl

55

77

165

62

66

 

1adl+1chd 4-11.99

62

86

150

70

74

 

1adl+2chd 0-11.99

70

97

168

79

84

 

1adl+2chd 4-11.99

69

96

167

78

83

 

adl

68

95

166

77

82

 

2 adl+1chd 4-11.99

69

96

167

78

83

 

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

1adl

90

112

188

95

99

 

1adl+1chd 4-11.99

91

113

189

96

100

 

1adl+2chd 4-11.99

92

114

190

97

101

 

adl

91

113

189

96

100

 

2 adl+1chd 4-11.99

92

114

190

97

101

 

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

1adl

108

132

205

115

121

 

1adl+1chd 4-11.99

109

133

206

116

122

 

1adl+2chd 4-11.99

110

134

207

117

123

 

1adl+3chd 4-11..99

111

135

208

118

124

 

adl

109

133

206

116

122

 

2 adl+1chd 4-11.99

110

134

207

117

123

 

2 adl+2chd 4-11.99

111

135

208

118

124

 

3adl

142

174

269

151

159

 

3adl+1chd 4-11.99

143

175

270

152

160

 

ONE BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE

1adl

137

159

219

141

148

 

1adl+1chd 4-11.99

138

160

220

142

149

 

1adl+2chd 4-11.99

139

161

221

143

150

 

1adl+3chd 4-11..99

140

162

222

144

151

 

adl

138

160

220

142

149

 

2 adl+1chd 4-11.99

139

161

221

143

150

 

2 adl+2chd 4-11.99

140

162

222

144

151

 

3adl

179

208

286

185

194

 

3adl+1chd 4-11.99

180

209

287

186

195

 

TWO BEDROOMS APARTMENT LUX

1adl

197

210

405

201

205

 

1adl+1chd 4-11.99

198

211

406

202

206

 

1adl+2chd 4-11.99

199

212

407

203

207

 

1adl+3chd 4-11.99

200

213

408

204

208

 

1adl+4chd 4-11.99

201

214

409

205

209

 

adl

198

211

406

202

206

 

2 adl+1chd 4-11.99

199

212

407

203

207

 

2 adl+2chd 4-11.99

200

213

408

204

208

 

2adl+3chd 4-11.99

201

214

409

205

209

 

adl

199

212

407

203

207

 

3adl+1chd 4-11.99

200

213

408

204

208

 

3adl+2chd 4-11.99

201

214

409

205

209

 

adl

200

213

408

204

208

 

4adl+1chd 4-11.99

201

214

409

205

209

 

adl

230

246

470

235

241

 

Доплата за вечера

16

16

16

16

16

 

Деца од 2-11.99 г.

8

8

8

8

8

 

Минимум престој

-

3

4

-

-

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

Отказ

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена

1 ноќевање

Под 7 дена

1 ноќевање

 

No shov

2 ноќевања

100%

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

 

Цената вклучува: интернет, затворен базен, хидро масажа ,сауна ,парна бања ,џакузи , фитнес,трансфер до гондолата

Соби: САТ ТВ, телефон, интернет,сеф, фрижидер, чајна кујна

Попусти и доплати:. доплата за Новогодишна вечера 120 Еур за возрасни и 60 Еур за деца од 4-11.99 год. ( Le Bistro )

Локација: на влезот во Банско 1600 метри од Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

14=12,13=12,12=11, 8=7 И 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 08.01 ДО 20.01.2017 И ОД 11.02 ДО 10.04.2017