Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

LUCKY 5*

LUCKY 5*

Early Booking Discount понуда од Lucky 5*

ХОТЕЛ “LUCKY BANSKO ” ***** БАНСКО                       102    СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

 

01.12-19.12

04.03-06.04

20.12-26.12

03.01-10.01

21.01-23.02

27.12-02.01

 

11.01-20.01

24.02-03.03

STUDIO LUX

1adl

66

91

174

77

1adl+1chd 0-11.99

66

92

158

78

1adl+2chd 0-11.99

75

103

177

88

2 adl

74

102

176

87

2 adl+1chd 4-11.99

75

103

177

88

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

1adl

91

119

199

106

1adl+1chd 4-11.99

92

120

200

107

1adl+2chd 4-11.99

93

121

201

108

2 adl

92

120

200

107

2 adl+1chd 4-11.99

93

121

201

108

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

1adl

112

141

219

128

1adl+1chd 4-11.99

113

142

220

129

1adl+2chd 4-11.99

114

143

221

130

1adl+3chd 4-11..99

115

144

222

131

2 adl

113

142

220

129

2 adl+1chd 4-11.99

114

143

221

130

2 adl+2chd 4-11.99

115

144

222

131

3adl

148

185

286

168

3adl+1chd 4-11.99

149

186

287

169

ONE BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE

1adl

143

170

232

157

1adl+1chd 4-11.99

144

171

233

158

1adl+2chd 4-11.99

145

172

234

159

1adl+3chd 4-11..99

146

173

235

160

2 adl

144

171

233

158

2 adl+1chd 4-11.99

145

172

234

159

2 adl+2chd 4-11.99

146

173

235

160

3adl

188

223

304

206

3adl+1chd 4-11.99

189

224

305

207

TWO BEDROOMS APARTMENT LUX

1adl

206

223

428

219

1adl+1chd 4-11.99

207

224

429

220

1adl+2chd 4-11.99

208

225

430

221

1adl+3chd 4-11.99

209

226

431

222

1adl+4chd 4-11.99

210

227

432

223

2 adl

207

224

429

220

2 adl+1chd 4-11.99

208

225

430

221

2 adl+2chd 4-11.99

209

226

431

222

2adl+3chd 4-11.99

210

227

432

223

3 adl

208

225

430

221

3adl+1chd 4-11.99

209

226

431

222

3adl+2chd 4-11.99

210

227

432

223

4 adl

209

226

431

222

4adl+1chd 4-11.99

210

227

432

223

5 adl

241

261

496

256

Доплата за вечера

17

17

17

17

Деца од 4-11.99 г.

10

10

10

10

Минимум престој

-

4

4

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена

1 ноќевање

No shov

2 ноќевања

100%

100%

2 ноќевања

Цената вклучува: интернет, затворен базен, хидро масажа ,сауна ,парна бања ,џакузи , фитнес,трансфер до гондолата , детска грижа од 09.00 до 21.00 часот

Соби: САТ ТВ, телефон, интернет,сеф, фрижидер, чајна кујна

Попусти и доплати:. доплата за Новогодишна вечера 130 Еур за возрасни и 70 Еур за деца од 4-11.99 год. ( Le Bistro )

Локација: на влезот во Банско 1600 метри од Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2018 15% ПОПУСТ 

( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ

14=12,13=12,12=11, 8=7 И 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 17.02 ДО 06.04.2019

10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.01 ДО 20.01.2019

ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА

Редовен Ценовник

LUCKY BANSKO SPA & RELAX Aparthotel 5* 

BB/HB

STUDIO LUX -min 1+1; max 2+1

01.12-19.12

20.12-26.12

27.12-02.01

03.01-10.01

11.01-20.01

21.01-23.02

24.02-03.03

04.03-06.04

p.p. in STUDIO LUX  BB

35.20

49.50

85.80

49.50

41.80

49.50

41.80

35.20

STUDIO LUX - SGL USE (max 1 Ad+1 Chd (00-03.99)

63.80

89.10

171.60

89.10

74.80

89.10

74.80

63.80

Rent STUDIO LUX ROOM /2 Persons/

70.40

99.00

171.60

99.00

83.60

99.00

83.60

70.40

STUDIO LUX + EXTRA BED /3 Persons/

/

/

/

/

/

/

/

/

1 adult + 1 Chd (04-11.99)

63.36

89.10

154.44

89.10

75.24

89.10

75.24

63.36

1 Adult + 2 Chd (00-11.99)

70.40

99.00

171.60

99.00

83.60

99.00

83.60

70.40

2 Adults + 1 Chd (04-11.99)

70.40

99.00

171.60

99.00

83.60

99.00

83.60

70.40

APP 1-Bedroom LUX -min 2; max 2+1/3

01.12-19.12

20.12-26.12

27.12-02.01

03.01-10.01

11.01-20.01

21.01-23.02

24.02-03.03

04.03-06.04

p.p. in APP 1-Bedroom LUX  BB

46.20

58.30

97.90

58.30

51.70

58.30

51.70

46.20

Rent APP 1-Bedroom LUX ROOM /2 Persons/

92.40

116.60

195.80

116.60

103.40

116.60

103.40

92.40

App 1-Bedroom LUX + EXTRA BED /3 Persons/

120.12

151.58

254.54

151.58

134.42

151.58

134.42

120.12

1 adult + 1 Chd (04-11.99)

92.40

116.60

195.80

116.60

103.40

116.60

103.40

92.40

1 Adult+2 Chd (04-11.99)

92.40

116.60

195.80

116.60

103.40

116.60

103.40

92.40

2 Adults + 1 Chd (04-11.99)

92.40

116.60

195.80

116.60

103.40

116.60

103.40

92.40

APP 1-Bedroom DELUXE -
min 2; max 2+3/3+1/3+2

01.12-19.12

20.12-26.12

27.12-02.01

03.01-10.01

11.01-20.01

21.01-23.02

24.02-03.03

04.03-06.04

p.p. in APP 1-Bedroom DELUXE  BB

55.00

69.30

107.80

69.30

62.70

69.30

62.70

55.00

Rent  APP 1-Bedroom DELUXE ROOM /2 Persons/

110.00

138.60

215.60

138.60

125.40

138.60

125.40

110.00

APP 1-Bedroom DELUXE + EXTRA BED /3 Persons/

143.00

180.18

280.28

180.18

163.02

180.18

163.02

143.00

1 adult + 1 Chd (04-11.99)

110.00

138.60

215.60

138.60

125.40

138.60

125.40

110.00

1 Adult+2 Chd (04-11.99)

110.00

138.60

215.60

138.60

125.40

138.60

125.40

110.00

2 Adults + 1 Chd (04-11.99)

110.00

138.60

215.60

138.60

125.40

138.60

125.40

110.00

2 Adults + 2 Chd (04-11.99)

110.00

138.60

215.60

138.60

125.40

138.60

125.40

110.00

2 Adults + 3 Chd (04-11.99)

126.50

155.10

232.10

155.10

141.90

155.10

141.90

126.50

3 Adults + 1 Chd (04-11.99)

143.00

180.18

280.28

180.18

163.02

180.18

163.02

143.00

3 Adults + 2 Chd (04-11.99)

159.50

196.68

296.78

196.68

179.52

196.68

179.52

159.50

APP 1-Bedroom EXECUTIVE -
min 2; max 2+3/3+1/3+2

01.12-19.12

20.12-26.12

27.12-02.01

03.01-10.01

11.01-20.01

21.01-23.02

24.02-03.03

04.03-06.04

p.p. in APP 1-Bedroom EXECUTIVE BB

70.40

83.60

114.40

83.60

77.00

83.60

77.00

70.40

Rent APP 1-Bedroom EXECUTIVE ROOM /2 Persons/

140.80

167.20

228.80

167.20

154.00

167.20

154.00

140.80

APP 1-Bedroom EXECUTIVE + EXTRA BED /3 Persons/

183.04

217.36

297.44

217.36

200.20

217.36

200.20

183.04

1 adult + 1 Chd (04-11.99)

140.80

167.20

228.80

167.20

154.00

167.20

154.00

140.80

1 Adult+2 Chd (04-11.99)

140.80

167.20

228.80

167.20

154.00

167.20

154.00

140.80

2 Adults + 1 Chd (04-11.99)

140.80

167.20

228.80

167.20

154.00

167.20

154.00

140.80

2 Adults + 2 Chd (04-11.99)

140.80

167.20

228.80

167.20

154.00

167.20

154.00

140.80

2 Adults + 3 Chd (04-11.99)

157.30

183.70

245.30

183.70

170.50

183.70

170.50

157.30

3 Adults + 1 Chd (04-11.99)

183.04

217.36

297.44

217.36

200.20

217.36

200.20

183.04

3 Adults + 2 Chd (04-11.99)

199.54

233.86

313.94

233.86

216.70

233.86

216.70

199.54

APP 2-Bedroom LUX -
min 4; max 4+1/ 5

01.12-19.12

20.12-26.12

27.12-02.01

03.01-10.01

11.01-20.01

21.01-23.02

24.02-03.03

04.03-06.04

p.p. in APP 2-Bedroom LUX  BB

50.60

55.00

105.60

55.00

53.90

55.00

53.90

50.60

Rent APP 2-Bedroom LUX ROOM /4 Persons/

202.40

220.00

422.40

220.00

215.60

220.00

215.60

202.40

APP 2-Bedroom LUX + EXTRA BED /5 Persons/

232.76

253.00

485.76

253.00

247.94

253.00

247.94

232.76

4 Adults + 1 Chd (04-11.99)

202.40

220.00

422.40

220.00

215.60

215.60

215.60

202.40

Доплата за HB
возрасен / дете 04-11.99

16.00/ 10.00

Доплата за Новогодишна вечера во ресторан Le Bistro
ЗАДОЛЖИТЕЛНО
за возрасен / за дете 4-11.99 

127.00 / 70.00

Доплата за Новогодишна вечера во Italian restaurant Leonardoo
НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО
за возрасен / за дете 4-11.99 

197.00 / 101.00

Доплата за Божиќна вечера ЗАДОЛЖИТЕЛНО
за возрасен / за дете 4-11.99 

50.00 / 32.00

Минимум престој (во ноќи)

1

4

4

4

1

4

1

1

Отказ

7

14

21

14

7

14

7

7

Пенали за отказ 

1

100%

100%

1

1

1

1

1

NO show пенали (во ноќи)

2

100%

100%

2

2

2

2

2

 

ХОТЕЛ LUCKY - BANSKO
 

Хотелот се наоѓа на 450 m од центарот на Банско, и 1.5 km од гондолата. Нуди бесплатен превоз до гондолата.

Опис на соби:

Хотелот има 127 соби: Studio Luxury (25 - 30 m2), Apartman Luxury (~ 35 - 40 m2), Apartman Deluxe (50 - 55 m2), Apartman Executive (60 - 65 m2), Apartmani со 2 соби (82 - 85 m2).

 • Studio Luxury: Една соба со француски лежај или два одвоени кревети, софа на пуштање, кујна, сателитска телевизија, телефон, Wi - Fi интернет, сеф, мини бар, фен за коса;
 • Apartman Luxury: Спална соба, дневна соба со кујна, сателитска телевизија, телефон, Wi - Fi интернет, сеф, мини бар, тоалет (када / туш), фен;
 • Apartman Deluxe: Голем апартман со спална соба со француски лежај, дневна соба со кујна со камин (само во некој апартмани), трпезарија, TV, телефон, Wi - Fi интернет, сеф, мини бар, тоалет (када / туш), фен;
 • Apartman Executive: Спална соба со брачен кревет, дневна соба со кујна, камин, телевизор, телефон, Wi - Fi интернет, сеф, мини бар, тоалет (када / туш), фен. Во овој тип на сместување хотелот нуди појадок во соба - бесплатно;
 • Apartman (2 спални): Има две спални и дневна соба со кревет на пуштање, TV, телефон, Wi - Fi интернет, сеф, мини бар, тоалет (када / туш), фен; 

 

Услуга:

Хотелот има и спа центар и нуди бесплатно користење на:

 • Фитнес сала;
 • Базен со хидромасажери;
 • Сауна, џакузи.

Далечина од

Далечина од центарот

Жичара: 2 km

Хотелски содржини и услуги

 • Факс
 • Ресторан
 • Менувачница
 • Сеф на рецепција
 • Салон за убавина
 • Велнес центар
 • Спортска сала
 • Детско катче
 • Лифт
 • Бесплатен трансфер до гондола
 • Лоби бар
 • Ски гардeробер
 • Собна услуга
 • Перална
 • Сервис за пеглање
 • Рецепција 24/7
 • Wi-fi бесплатно
 • Wi-fi бесплатно
 • Активности во близина на хотелот
 • Билијард
 • Скијање
 • Велосипеди за изнајмување
 • Јавање коњи
 • Риболов
 • Велосипедизам
 • Голф курс (на одалеченост од 3 км)
 • Соба за игри
 • сите соби се опремени со
 • ТВ
 • Кујна
 • Телефон
 • Сателитска ТВ
 • Сеф во соба
 • Мини Бар
 • Фен
 • Греење
 • Бањарки и папучи
 • Када/Туш Кабина

Локација

Координати: 41.8426

координати: 23.4849

 • Спа Услуги
 • Зона за третмани
 • Внатрешен базен
 • Џакузи
 • Сауна
 • Парна бања
 • Турска бања/ Хамам
 • Зона за релаксирање
 • Mасажа третмани
 • Топла када
 • Фитнес
 • СПА центар
 • Солариум
 • Хидроџет
 • Генератор за мраз