Пребарување

Внесете клучни зборови:

Далечни патувања

MSC ARMONIA(02-16.11.2018)

MSC ARMONIA(02-16.11.2018)

 

02.11.2018  Средба на групата на аеродром во Солун во 19:00 (локално време). Лет за Хавана преку Истанбул во 21:45 со ТК 1894.

03.11.2018 Пристигнување во Истанбул во 00:10. Лет од Истанбул за Хавана со ТК 183 во 02:25. Пристигнување во Хавана во 08:55.

Организиран трансфер на групата од аеродром до пристаништето во Хавана.

KARIBI, KUBA I ANTILI

 

Itinerer

Brod        MSC ARMONIA

Itinerer: Kuba, Belize, Honduras, Meksiko

 

од 03.11 до 10.11.2018 користење на содржините на бродот. 7 ноќевања во внатрешни кабини.

10.11.2018 По пристигнување на бродот во пристаништето во Хавана , организиран трансфер на групата во х.Сол Палмерас –Варадеро . Сместување во бунгалови и користењесе на услугата на база се вклучено. Ноќевање.

11.11-14.11.2018 Уживање на брегот на Карибско море, користење на сите видови на анимација во ресортот. Време за вистински одмор.

15.11.2018  Одјава од хотелот во Варадеро и организиран трансфер на групата до аеродромот ва Хавана.Лет со ТК 183 во 09:35 за Истанбул.

16.11.2018 Пристигнување во Истанбул во 10:10. Лет со ТК 1893 во 20:30 од Истанбул за Солун. Пристигнување во Солун во 20:50.

 

 

Цена по лице :

EUR 1480 + аеродромски такси (310 eur) + бродска такса (130EUR)

 

Цената вклучува:

-Повратен авио билет Солун-Истанбул-Хавана-Истанбул-Солун

-Организиран трансфер од аеродром Хавана – пристаниште Хавана

-7 ноќевања во двокреветни внатрешни кабини на MSC ARMONIA

-Организиран трансфер од пристаниште во Хвана до хотел Sol Pealmeras**** во Варадеро

-сместување во бунгалови на ALL INCLUSIVE во двокреветни соби

-Организиран трансфер од хотелот во Варадеро-аерором во Хавана

 

Цената не вклучува:

-Аеродромски такси          310 ЕУР

-Бродска такса                    130 ЕУР

-Излезна такса од Куба

-Сместување во outside или  balcony кабини

 

-Патничко осигурување

 

За резервација потребен е депозит од  50% .

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда