Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

MSC GRANDIOSA 15.02.2020

MSC GRANDIOSA 15.02.2020

 

cid:image001.jpg@01D0244C.308E9730

ПОСЕБНА ПОНУДА

MSC GRANDIOSA 15/02/2020

 8 ДНЕВНО КРСТАРЕЊЕ

БРОД MSC GRANDIOSA

 

ПОАЃАЊЕ ОД ЏЕНОВА - ИТАЛИЈА

 15.02.2020

 

 

 

https://www.msckrstarenja.com/images/msc/iti/itin/UCCF.jpg

 

MSC Grandiosa

Медитеран

 

дена/7 ноќи

Поаѓање: 15/02/2020

 

 

Genova

Civitavecchia

Palermo

La Valletta

Barcelona

Marseille

Genova

 

Вид и категорија на кабина

ЦЕНА ВО ЕВРА

по лице

Внатрешна кабина,  Fantastica

519 €

Балконска кабина, Bella

639 €

Балконска кабина, Fantastica

689 €

Бродски такси  

140 €

- Бројот на кабини е ограничен

- Во цената е вклучен автобуски превоз Скопје-Џенова-Скопје

- Минимум патнци за реализација 35 лица

- Бродски такси 140